Reacția lui Dan Negru după ce programul lui de Revelion de la Antena 1 a fost bătut de cel de la Pro TV. ”Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul”

02.01.2022, 13:35
Reacția lui Dan Negru după ce programul lui de Revelion de la Antena 1 a fost bătut de cel de la Pro TV. ”Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul”
Reacția lui Dan Negru după ce programul lui de Revelion de la Antena 1 a fost bătut de cel de la Pro TV. ”Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru, în vârstă de 50 de ani, a avut prima reacție după ce Protevelionul l-a detronat, după 20 de ani, din fruntea topului audienţelor programelor TV de Anul Nou. ”Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul”, a scris, printre altele, Dan negru, pe contul său de Facebook.

Programul de Revelion prezentat de Dan Negru la postul de televiziune Antena 1 a fost mai puţin urmărit decât cel difuzat  PRO TV. La nivelul întregii ţări, peste două milioane de români s-au uitat în fiecare minut la Protevelion-ul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka. În acelaşi timp, la Revelionul Starurilor cu Dan Negru se uitau aproape 1,9 milioane de români.

”Tare vă mulțumim pentru aseară (n.r. noaptea de Revelion), ca ați fost in număr atât de mare alături de noi in noaptea de Revelion! Noi ne-am propus să va facem sa va simțiti bine, iar voi ne-ați răspuns cu atâta bucurie si ați făcut din noi lideri de audiență! Le multumesc cu drag si colegilor de platou care au fost toți extraordinari! Un mare bravo si echipei din spatele camerelor ! V-am pupat!”, a scrs Pavel Bartoș în mediul online.

Reacția lui Dan Negru după ce programul lui de Revelion de la Antena 1 a fost bătut de cel de la Pro TV. ”În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane”

”Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri in care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică:  26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului in toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori. După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept in ring la anul!În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte in piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.Ierarhia televiziunilor românești in timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-si locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Perfomanța echipelor mele in cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!
Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv. Niciodata in istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pt telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare! ? Eu îi mulțumesc personal lui Gherghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții !In orele astea am văzut titluri pe ecrane cu Revelionul lui Negru și pagini mari in ziare cu fața mea. Am bătut omicronul?Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv.Eu nu vreau sa fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția!Trăim pe baricade, vaccinați/nevaccinați , bogați/săraci, corupți/ cinstiti …Acu’ și un biet program tv de Revelion împarte!”, a transmis Dan Negru pe contul său de Facebook.
Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că a propus, în urmă cu mulșți ani, un Revelion făcut la comun de mai multe televiziuni pe care el să îl prezinte gratis.
”Am propus, demult, unor colegi de la alte tv, o utopie unică in lume:un Revelion comun, dincolo de orgolii, bani, audiențe? M-am oferit atunci co-prezentator gratis.Mesajul asta e pentru echipa mea! O echipă bună e cea in care nu știi cine e șeful ! Noi am fost 7 anul asta. Mulțumesc: Andreea, Dan, Augusta, Daniela, George, Andreas, Carina ? Și mulțumesc Dana și Claudiu…? 21 de ani, an după an, aproape un sfert de secol, am fost o certitudine! Și e doar începutul ? Oamenii așteaptă toată săptămâna ziua de vineri, tot anul vara și toată viața fericirea…”, a mai spus acesta.
citește și...