Dan Negru face mărturisiri. ”Am primit inclusiv oferte de a prezenta știri”

18.07.2021, 13:00
Dan Negru face mărturisiri. ”Am primit inclusiv oferte de a prezenta știri”
Dan Negru face mărturisiri. ”Am primit inclusiv oferte de a prezenta știri”

Dan Negru, binecunoscutul prezentator de televiziune de la postul Antena 1, a făcut mărturisiri legate de cariera sa. Acesta a dezvăluit, printre altele, că a primit numeroase oferte de a modera diverse show-uri de-a lungul anilor. Dan Negru a afirmat că i s-a propus chiar să prezinte știri la un moment dat.

Dan Negru are o carieră impresionantă în televiziune. A moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de mare succes la public.

Acesta a acordat un interviu pentru libertatea.ro în care a făcut declarații despre televiziune și a vorbit despre ofertele pe care le-a primit de-a lungul anilor.

Dan Negru face mărturisiri. ”Am refuzat formate care mai apoi s-au dovedit a fi de succes”

Dan Negru a explicat că a primit multe oferte, inclusiv de a prezenta știri. de asemenea, acesta a spus că a refuzat anumite proiecte care ulterior s-au dovedit a fi de succes. ”Asta m-a salvat în longevitate, refuzul. Am primit multe năzbâtii, din multe părți. Am primit inclusiv oferte de a prezenta știri. Și mi-am zis, băi, dar va râde lumea de mine. Mă bucur că am refuzat. Am refuzat formate care mai apoi s-au dovedit a fi de succes”, a spus el.

Dan Negru a explicat și ce ar face dacă nu ar mai lucra în televiziune: ”M-aș apuca de o meserie pragmatică. Cum face soția mea. E medic stomatolog. M-aș apuca de un job de pe urma căruia ar rămâne ceva. De pe urma mea rămâne fum”.

Dan Negru este căsătorit și are doi copii

Dan Negru este căsătorit de foarte mulți ani cu Codruța, care este medic stomatolog. Cuplul are doi copii, Dara și Bogdan. Prezentatorul a făcut declarații despre partenera sa de viață într-un interviu.  Dan Negru a dezvăluit că a cunoscut-o pe soția sa pe vemea când aceasta era studentă. ”Ne-am cunoscut acasă, în Timişoara, ea era studentă şi cererea în căsătorie a venit firesc, fără gondole în Veneția”, a spus el.

Dan Negru a vorbit și despre nunta lor. ”Am fost mereu zgârcit cu astfel de detalii. A fost o nuntă extrem de discretă. Am luat în calcul şi o variantă extinsă, dar când am vrut să facem o listă a invitaților au ieşit nişte sute, aşa că ne-am întors la varianta inițială, noi şi familia”, a completat prezentatorul de televiziune.

 

citește și...