Dan Negru: ”După un Revelion slăbesc vreo 3 kg”

05.12.2020, 15:45
Dan Negru: ”După un Revelion slăbesc vreo 3 kg”
Dan Negru: ”După un Revelion slăbesc vreo 3 kg”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a mărturisit că slăbește câteva kilograme după ce filmează un program de Revelion.

De ani de zile, Dan Negru este cel care prezintă programul special de Revelion de la postul de televiziune Antena 1. ”E al 21-lea an în care prezint Revelionul, dar nu a fost nicio strategie ca să fac asta. Ca să fiu fair play, am prezentat și Revelion la TVR, înainte de a ajunge la Antena1. Dar continuitatea Revelionului cu Negru n-a fost o strategie. Televizunea din România, ca breaslă, nu are strategii, funcționează pe principiul “bara din față”. Așa și eu cu Revelioanele. Culmea, online a consolidat Revelionul meu cu celebrele virale “face Revelionu cu Negru”. Fără on-line, care a construit imaginea Revelionului cu Negru, nu ajungeam la performanța asta în televizune, pentru că televizunea ca breaslă nu are strategii. E de azi pe mâine. Online mi-a construit imaginea asta de “rege al Revelioanelor””, a spus acesta pentru click.ro.

Dan Negru a mărturisit că după filmările pentru un program de Revelin slăbește câteva kilograme. ”Să mănâncc mâncare proastă fast-food, de catering, în zilele de filmare. După un Revelion slăbesc vreo 3 kg. Stresul o fi o cauza, dar și mâncarea proastă de catering, fast food. Mai vin cu sufertașul de acasă, dar nu apuc să înfulec din el. Așa că beau câte 2 litri de ceai pe ziua de filmare”, a adăugat prezentatorul TV.

Dan Negru: ”Prietenia la job nu prea funcționează”

În cadrul aceluiași interviu, Dan Negru a fost întrebat dacă este prieten cu invitații săi de la programele pe care le prezintă sau cu colegii săi de breaslă.

Prezentatorul de la Antena 1 a afirmat că a învâțat de-a lungul vremii că prietenia la job nu prea funcționează.

”Cu unii sunt prieten, da, dar cu cei mai mulți însă am o relație corectă de muncă. Sunt mulți ani de când fac asta și am învățat că prietenia la job nu prea funcționează. Asta și pentru că în cariera mea cele mai multe piedici mi le-au pus cei care se dădeau că-mi sunt prieteni și până am învățat lecția, m-am tot împiedicat. Am avut norocul să prezint show-uri tv și cu Gică Petrescu, dar și cu Dorian Popa. I-am cunoscut pe toți. Dar nu am prieteni și nici nu fac parte din găști ceea ce m-a cam costat, pentru că televizunea se face și pe găști. Le spun asta și studenților pe care-i întâlnesc în sălile de curs. Dacă nu știi să te lipești de găști, nu ai ce caută în televizune. Probabil, dacă aș fi început să fac acum televizune, nu aș fi avut nicio șansă”, a încheiat Dan Negru.

 

citește și...