Dan Negru, despre filmările emisiunii pentru Revelion. ”Cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit”

04.11.2020, 16:03
Dan Negru, despre filmările emisiunii pentru Revelion. ”Cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit”
Dan Negru, despre filmările emisiunii pentru Revelion. ”Cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru se pregătește pentru un nou show de Revelion la postul de televiziune Antena 1. Acesta a vorbit despre vedetele care participă la filmări.

De ani de zile, Dan Negru este cel care prezintă programul special de Revelion la Antena 1. Acesta filmează acum pentru show-ul de la sfârșitul acestui an. Într-un interviu pentru impact.ro, Dan Negru a afirmat, printre altele, că unele dintre vedete cer sume mari de bani, mai ales că în această perioadă nu mai au alte surse de venit din cauza pandemiei de coronavirus.

”Ohooo, e al 21-lea meu Revelion și pare că e și cel mai greu. Am programat zilele de filmare la începutul lui decembrie, 2-3 decembrie, dar nu mai există nimic previzibil în România. Recunosc că întâmpin și oarecare probleme cu invitații, mulți sunt plecați din București și nu s-au mai întors de când cu pandemia, alții sunt speriați, iar alții cer sume fabuloase de când showbiz-ul a înghețat și nu mai există alte surse de venit. Dar, o să le rezolvăm, sper. O să încerc să împac toți românii, vor fi și Selly dar și Florin Piersic, și tineri și seniori, și muzică și umor, ca pentru un an pe care toți așteaptă să-l termine”, a declarat Dan Negru.

Dan Negru a terminat filmările pentru Revelionul din Chișinău

Dan Negru a filmat și pentru Revelionul de la Chișinău.

Prezentatorul a afirmat că n-a fost ușor să filmeze din cauza normelor de distanțare socială.

”Am filmat trei zile pentru Revelionul din Chișinău, acolo facem o ediție specială a show-ului meu din Moldova, ”Roata Norocului”. N-a fost ușor cu toate normele de distanțare, dar am reușit până la urmă. De 21 de ani fac neîntrerupt Revelioane în România și de 12 ani în Chișinău. Am șansă unor echipe bune de producție în Chișinău și în curând unii dintre producătorii de succes de acolo vor lansa și în România show-uri mari. Măcar televiziunea să reîntregească România Mare”, a mai declarat el pentru sursa mai sus-menționată.

Dan Negru, despre invitatul care aduce cel mai mare rating

Dan Negru a mărturisit că îi place să-l aibă invitat la emisiuni pe celebrul actor Florin Piersic, care are o popularitate uriașă.

Prezentatorul de la televiziune a dezvăluit că a avut o altercație cu un director din televiziune din cauza renumitului artist.

”Florin e cel mai mare și mai popular actor din toate timpurile pentru că s-a bucurat de o popularitate uriașă. Pe mine mă enervează ăia care spun că Piersic vorbește mult. Am avut o altercație serioasă cu un director de televiziune care mi-a sugerat să-l mai tai pe Piersic la vorbă. Păi, Piersic e istorie! Cât îl mai avem, îl lăsăm să vorbească. Cum era azi să auzi pe un oarecare spunând: “Mai cenzurați-l la vorbă pe Birlic sau pe Sadoveanu””, a mai spus acesta.

citește și...