Dan Negru dezvăluie ce salariu primea la Antena 1: „Un coleg de la PRO TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare că al meu”

26.01.2022, 17:35
Dan Negru dezvăluie ce salariu primea la Antena 1: „Un coleg de la PRO TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare că al meu”
Reacția lui Dan Negru după ce programul lui de Revelion de la Antena 1 a fost bătut de cel de la Pro TV. ”Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul”

Dan Negru a vorbit recent despre salariul pe care l-a avut la Antena 1. Prezentatorul a dezvăluit că a încasat aceeași sumă de Revelioane, deși era lider an după an. Mai mult, vedeta spune că a aflat că un coleg de la PRO TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare că al lui.

Dan Negru a decis să plece de la Antena 1, după 22 de activitate cu trustul Intact. Prezentatorul tv a luat decizia, la începutul acestui an, să încheie contractul pe care îl avea cu televiziunea și să plece la alt post tv. Moderatorul va avea propria emisiune la Kanal D.

În cadrul unui interviu pentru ciao.ro, vedeta a vorbit despre salariul pe care îl avea la Antena 1, dar și ce buget ar trebui să aibă o altă televiziune pentru a semna un alt contract.

”Am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an”

„Antena are bugete diferite, ca și cei cu telefonia mobilă. Dacă ești nou venit în rețea, ai toate avantajele posibile, dacă ești de la început în rețea nu mai prezinți interes, ha, ha. Cei din managementul Antenei însă pot confirma că nu mi-am negociat salariul în anii ăștia mulți, m-a interesat în primul rând să am producții de succes. Degeaba ai un salariu mare dacă ai producții ieftine. Niște ani, cred că vreo 12, am avut același salariu de Revelioane deși eram lider an după an.

Într-un an, un coleg de la PRO TV mi-a spus salariul lui, era de vreo trei ori mai mare ca al meu, deși eu eram liderul. Anul trecut chiar TVR și-a plătit mai bine prezentatorii de Revelion, deși eu am câștigat în audiențe mult mai mult. Oricât de zgârcit aș fi, nu e despre bani televiziunea. Am învățat-o de la oameni mari, legende în TV. Când Titus Munteanu m-a sunat în anii 90 ca să prezint Mamaia la TVR, nici prin cap nu mi-ar fi trecut să-l întreb de bani. Eram fericit că pot să prezint un asemenea eveniment încât m-aș fi dus pe jos la Mamaia. Nu am făcut televiziune ca să fac bani, am făcut bani ca să fac televiziune”, a spus Dan Negru pentru Ciao.

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR. Dan Negru a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. El a realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment şi 22 de Revelioane, informează News.ro.

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele).

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”.

Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu

În noaptea de Revelion, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul PROTV. Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV, în vreme ce emisiunea lui Dan Negru a fost vizionată de 1,9 milioane de români.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.

 

citește și...