Dan Negru critică dur divele din România: „Au dispărut vedetele ca Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu”

27.01.2022, 12:21
Dan Negru critică dur divele din România: „Au dispărut vedetele ca Andreea Marin sau Mihaela Rădulescu”
Dan Negru a dat lovitura pe plan financiar, în plină pandemie de coronavirus!

Dan Negru critică dur divele din România. Prezentatorul TV afirmă că nu mai există vedete în România, iar singurele prezențe feminine din media care pot fi considerate așa sunt Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. ”Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.”

„Regele audiențelor” spune că în Romania nu mai vede personalități tv marcante, așa cum sunt Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, care sunt solicitate de public chiar și după 30 de ani de media.

Potrivit lui Dan Negru, cele două dive nu au putut fi egalate de nicio altă prezentă feminină în showbiz, iar acest lucru arată  că televiziunea începe să nu mai fie un reper important în România.

Dan Negru critică dur divele din România

„Există azi vreo vedetă TV feminină care să le fi luat locul? Televiziunea azi nu mai are puterea să construiască branduri așa cum o făcea în golden age. Nici show-urile TV din România nu mai sunt cele care să pună în valoare astfel de personalități. Italia, Spania, America încă au divertismentul clasic bazat pe varietăți TV, dar la noi genul ăsta de format TV a dispărut. Așa că au dispărut și vedetele de felul Andreea sau Mihaela. Am prezentat cu ambele și pe amândouă le caracteriza generozitatea pe scenă.”, a declarat Dan Negru, pentru Viva.ro.

Dan Negru a răspuns criticilor, potrivit cărora a prezentat alături de artiști din toate genurile muzicale, subliniind că fiecare generație are strălucirea ei. Mai mult, acesta spune că fiecare generație are câte un personaj care să o reprezinte, așa cum se întâmpla în golden age-ul televiziunii românești.

”Fiecare generație are strălucirea ei”

„Așa e, i-am prezentat pe Dan Spătaru și Stela Popescu, după cum i-am prezentat pe Selly sau Smiley. Fiecare generație are strălucirea ei. Nu cred în teoria că cei de dinainte aveau calitate și cei de acum sunt lipsiți de farmec. Problema celor de acum e abundenţa, pentru că au apărut multe medii de exprimare – online, streaming, Tik Tok, YouTube, TV, de toate. Înainte exista doar televizorul. De asta ideea de golden age.

Chiar și în televiziune, astăzi sunt zeci de posturi TV cu sute de prezentatori, pe când în golden age, în anii 1990-2000, existau doar două-trei televiziuni. De asta Esca, Răduleasca, Negru sau Brenciu suntem branduri pe care publicul le asociază cu TV-ul. Pentru că venim din golden age-ul televiziunii românești. Abundenţa e problema generației de acum. Azi poți să fii celebru fără TV, doar cu ajutorul online-ului, ba chiar poți să intri în Parlament fără să te susțină vreo televiziune.”, a mai menționat moderatorul tv.

Dan Negru și-a dat demisia de la Antena 1, după 22 de ani

Dan Negru a decis să plece de la Antena 1, după 22 de activitate cu trustul Intact. Prezentatorul tv a luat decizia, la începutul acestui an, să încheie contractul pe care îl avea cu televiziunea și să plece la alt post tv.

Dan Negru a decis să plece de la Antena 1  după 22 de ani de colaborare cu trustul Intact. Conform paginademedia.ro, Dan Negru a ales să părăsească televiziunea.

Mai mult, vedeta a semnat deja cu un alt post de televiziune cunoscut, Kanal D.

Dan Negru va avea propria emisiune la un post concurent

Moderatorul va avea propria emisiune la Kanal D.

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR. Dan Negru a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. El a realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment şi 22 de Revelioane, informează News.ro.

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov

Vedeta a făcut parte din „echipa” lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele).

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Şerifi de România”.

Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul de pe Pache Protopopescu

În noaptea de Revelion, Dan Negru a fost depășit în audiențe de trustul PROTV. Peste două milioane de persoane au urmărit programul prezentat de PRO TV, în vreme ce emisiunea lui Dan Negru a fost vizionată de 1,9 milioane de români.

„Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național ,de la copii la seniori.

După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la showuri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi. Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul!”, a scris Dan Negru, pe Instagram.

citește și...