Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”: ”Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo”

16.08.2020, 16:01
Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”:  ”Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo”
Dan Cruceru, prezentatorul ”Survivor România”: ”Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo”

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, de la Kanal D, a dezvăluit cum a făcut primii lui bani.

Prezentatorul competiției ”Survivor România”, Dan Cruceru, a mărturisit că a căștigat primii bani stând în public și aplaudând la emisiunea moderată de Teo Trandafir.

”Ca să vezi cum e viaţa!!! Primii mei bani câştigaţi au fost ca aplaudac la emisiunea lui Teo. Da, stăteam în public şi ovaţionam şi eu când mi se cerea. Peste ani, iată- mă coleg de televiziune cu ea”, a declarat dan Cruceru pentru okmagazine.ro.


Are trei locuri de muncă

În același interviu, Dan Cruceru a mărturisit că are trei locuri de muncă. El a explicat și în ce anume investește banii.

”Hai să explic puţin: eu am trei locuri de muncă. Da, trei. Blogger la Taticool, patron la Taticool Shop şi prezentator Survivor. Primul necesită texte inspirate, al doilea concentrare pe vânzări de produse premiumpentru copii, iar al treilea, ştiţi şi voi, că s-a văzut la tv.

Toate acestea îmi aduc venituri care ne permit să trăim suficient de bine, încât să nu vrem să ne mutăm din România. În funcţie de moment, investesc banii veniţi dintr-o sursă în alta.

De exemplu, în privinţa afacerii principale- Taticool Shop, am lansat de curând două proiecte inedite- un concept store la Bucureşti, în parteneriat cu Cybex- un colos mondial în domeniul produselor pentru copii, este singurul de acest gen din ţară – şi al doilea proiect- un show-room cu mai multe branduri premium pentru copii la Cluj- Napoca. Ambele au deja succes, aşa că nu pot decât să mă bucur”, a explicat prezentatorul de televiziune.

 

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Elena Ionescu a câștigat competiția ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de Kanal D. Aceasta a ieșit învingătoare în urma voturilor primite de la telespectatori. În finală, Elena Ionescu s-a întrecut cu trei concurenți din echipa Războinicilor: Lola, Emanul și Iancu Sterp. După căștigarea concursului, cântăreața a mărturisit că vrea să-și cumpere o casă cu banii câștigați la ”Survivor România”.

citește și...