Dan Cruceru, despre cum i s-a spus la ”Survivor România”. ”Nu mi-a plăcut, mi-am zis… mamă, ce bătrân mă face”

02.06.2020, 17:00
Dan Cruceru, despre cum i s-a spus la ”Survivor România”. ”Nu mi-a plăcut, mi-am zis... mamă, ce bătrân mă face”
Dan Cruceru, despre cum i s-a spus la ”Survivor România”. ”Nu mi-a plăcut, mi-am zis... mamă, ce bătrân mă face”

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a ajuns să fie strigat ”Domnul Dan” de un concurent de la show-ul care a fost transmis de postul TV Kanal D.

Cea care i-a spus inițial astfel prezentatorului a fost Emy Alupei, care a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Ulterior, și alți concurenți i s-au adresat prezentatorului cu apelativul ”Domnul Dan”. Dan Cruceru a mărturisit că inițial nu i-a plăcut deloc modul în care i se adresa Emy, pe motiv că îl făcea să se simtă bătrân.

”M-am ales și eu cu o poreclă după acest sezon. Cea care mi-a spus așa a fost Emy Alupei. Inițial, nu mi-a plăcut, mi-am zis…mamă, ce bătrân mă face. Pe de altă parte, mi-am dat seama pe parcurs că apelativul acesta era pornit dintr-o formă de respect pe care ea mi l-a arătat și pe care după aceea au îmbrățișat-o și alți colegi, spunând-o cu același respect.

Acesta este lucru pe care mi l-am dorit foarte mult în relația cu cei 29 de concurenți care au trecut prin Survivor, să înțeleagă că eu nu sunt nici de partea unuia, nici de partea celuilalt, eu sunt arbitru acolo și trebuie să existe un respect între noi atâta timp cât eu îi respectam și empatizam cu suferința lor, dar niciodată nu am făcut diferențe între ei.

Au înțeles lucrul acesta. Și iată, ușor, ușor, am ajuns la final și pot spune că acolo am fost înconjurat numai de oameni puternici și frumoși din toate punctele de vedere”, a povestit Dan Cruceru, citat de wowbiz.ro.

A fost infectat cu Dengue


Dan Cruceru, a mărturisit că a trecut prin momente dificile în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru show-ul ”Survivor România”. În prima lună, acesta a fost infectat cu Dengue. Acesta a explicat că medicii au reușit să-l pună rapid pe picioare.

„A fost cel mai mare proiect pentru mine, dar și cel mai greu. Când am venit în emisiune, în prima lună, am avut Dengue, m-a pișcat un țânțar care avea acest virus. Am avut noroc de o echipă de medici foarte bună, care m-a pus pe picioare câteva zile”, a declarat el.

De asemenea, Dan Cruceru a afirmat că a slăbit câteva kilograme și și-a pierdut de foarte multe ori vocea.

„Până m-am adaptat la această țară am slăbit vreo 7 kilograme. Pe traseu m-am confruntat cu aceleași condiții meteo ca și voi. M-a ars soarele, am schimbat pielea de cinci ori până acum. Cireașa de pe tort, doar mie mi s-a întâmplat: vocea. Mi-am pierdut-o de zeci de ori. Mi-a fost foarte greu, dar în același timp mi-a plăcut enorm”, a mai spus prezentatorul ”Survivor România.

citește și...