Dan Cruceru, dezvăluiri după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Au fost cunoștințe care, deși eram vindecat, au avut o reținere față de mine”

23.09.2020, 12:36
Dan Cruceru, dezvăluiri după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Au fost cunoștințe care, deși eram vindecat, au avut o reținere față de mine”
Dan Cruceru, dezvăluiri după ce a fost infectat cu COVID-19. ”Au fost cunoștințe care, deși eram vindecat, au avut o reținere față de mine”

Dan Cruceru a făcut dezvăluiri despre experiența prin care a trecut după ce a fost infectat cu coronavirus.

Prezentatorul de televiziune Dan Cruceru a fost infectat cu noul coronavirus. Acesta a oferit un interviu pentru wowbiz.ro în care a vorbit despre experienșța prin care a trecut. Prezentatorul emisiuniii ”Survivor România”, de la Kanal D, a explicat că au existat oameni care au avut rețineri în a se apropia de el chiar și după ce s-a vindecat.

”Eu sunt un om pozitiv. Nu pozitiv de Covid, ci pozitiv din fire. Eu cred că orice obstacol poate fi depășit, trebuie doar să muncești să găsești soluția. Sunt expansiv, comunicativ, râd mult, nu pun la suflet, iert repede, dau credit oamenilor foarte ușor și tot așa. Așa că și problemele create de Covid le-am tratat la fel, cu zâmbetul pe buze.

Au fost cunoștințe care, deși eram vindecat, au avut o reținere față de mine, dar nu îi pot judeca. E normal să reacționeze așa, e o teamă în sufletul oricui intră în contact cu un bolnav de Covid. Este o situație nouă, în care nu știi cum să te comporți. Îi prefer pe cei care se tem, decât pe inconștienții care nu se protejează deloc”, a declarat Dan Cruceru.

Cum a primit Dan Cruceru propunerea de a prezenta ”Survivor România”

Dan Cruceru a făcut declarații și despre cum a primit propunerea de a prezenta show-ul ”Survivor România”.

”Cum am primit această propunere? Am râs. Și am fost foarte sceptic. Ai văzut că am foarte multă treabă, am povestit mai devreme. Totuși, era o mare șansă, un vis frumos la care aproape că renunțasem, cel de a mai lucra în tv. Așa că, după toate analizele cu familia, am înțeles că nu puteam rata acest val. Și am spus DA din tot sufletul.

Cred că s-a și văzut în primul sezon, cum am dat totul pe teren. Așa ca fotbaliștii care își doresc enorm victoria. Am prezentat bolnav, cu febră, am rămas fără voce, am slăbit vreo 7 kg, dar am dat totul. Survivor e un proiect fabulos și trebuia să mă ridic la înălțimea lui. Sper că oamenii din fața televizoarelor au apreciat asta la mine și că le-am fost pe plac”, a explicat el.

Prezentatorul de televiziune a mărturisit că pe durata emisiunii a dus dorul familiei.

”În afara familiei, sincer nu prea mi-a lipsit nimic. Poate mâncarea românească. În rest, am avut absolut tot ce îmi trebuia. Plus că eram foarte concentrat pe muncă. Repet: pentru mine, Survivor a fost cel mai frumos proiect în tv din cariera mea și mi-am dorit mult să fiu pe măsura așteptărilor. Așa că nu am stat prea mult să mă gândesc ce-mi lipsește, ci eram atent la activitatea profesională”, a adăugat el.

 

 

 

citește și...