Dan Cruceru a avut coronavirus! Prezentatorul de la Kanal D a ajuns la spital. Primele declarații

10.09.2020, 16:44
Dan Cruceru a avut coronavirus! Prezentatorul de la Kanal D a ajuns la spital. Primele declarații
Dan Cruceru a avut coronavirus! Prezentatorul de la Kanal D a ajuns la spital. Primele declarații

Dan Cruceru a fost infectat cu coronavirus! Prezentatorul de la Survivor România a anunțat pe rețelele de socializare că a fost bolnav de COVID-19.

Dan Cruceru le-a povestit fanilor virtuali că a trecut prin clipe grele în urmă cu o lună, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus. El a explicat întreaga experiență pe blogul lui personal.

Dan Cruceru, infectat cu coronavirus

‘Da, am avut Covid. Iar acum simt că pot să vorbesc despre asta pentru că are legătură cu ceva mai mult decât o experiență strict personală. Are legătură cu salvarea altor vieți.

Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internați timp de zece zile în spital. Totul în urmă cu mai bine de o lună. Ne-a fost rău, dar acum suntem cu toții foarte bine. În acea perioadă, nu eram implicat în vreun proiect de televiziune, iar interacțiunile mele, înainte de aflarea diagnosticului, fuseseră doar cu persoane foarte apropiate.

„Am fost contactat în repetate rânduri, după externare, de cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină București. Haideți să donați plasmă! E mare nevoie de asta și ar fi păcat să nu o faceți! Din toată familia, am fost singurul eligibil pentru donare.

Cei care pot dona plasmă după Covid sunt foarte puțini. Trebuie să fie sănătoși, să nu se afle sub un tratament, să nu fi suferit operații în ultima vreme, sunt multe condiții care trebuie îndeplinite ca o persoană să fie declarată eligibilă. Și, la final, rămân foarte puțini. Iar tratamentul cu plasmă este cel mai bun împotriva acestei boli. Plasma de la un pacient vindecat de Covid conține anticorpi specifici și, mai ales pentru cazurile grave, e un fel de “elixir” pentru vindecare’, a scris Dan Cruceru pe blogul său.

Dan Cruceru, dezvăluiri despre soția lui

Dan Cruceru are o familie foarte frumoasă alături de soția sa, Cristina, și de copiii lor, Sophia și Dan-Christian. Prezentatorul de la ‘Survivor România’ a făcut declarații despre soția sa într-un interviu pe care l-a acordat pentru VIVA!

‘N-am să-i ridic statuie Cristinei, pentru că deja o are. Și-a construit-o singură, doar v-am zis că e o femeie foarte puternică. Dincolo de faptul că este soția mea și mama copiilor mei, este partenerul meu. Ne consultăm în toate, ni le spunem pe toate, de la lucrurile frumoase, până la cele mai apăsătoare. Am ales să n-am secrete față de ea și astfel am ajuns să avem încredere deplină unul în celălalt’, a declarat el.

citește și...