Dan Capatos, incident cu motocicleta în casă. ”Era să zbor cu nevastă-mea și cu masa din bucătărie”

10.05.2022, 15:29
Dan Capatos, incident cu motocicleta în casă. ”Era să zbor cu nevastă-mea și cu masa din bucătărie”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, a trecut printr-un moment mai puțin plăcut. Acesta a avut parte de un incident cu o motocicletă pe care a asamblat-o în casă. ”Era să zbor cu nevastă-mea și cu masa din bucătărie”, a povestit Dan Capatos la show-ul pe care îl moderează.

Dan Capatos a povestit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, pe care o moderează la Antena Stars, despre un incident pe care l-a avut recent.

Acesta și-a cumpărat o motocicletă de tip chopper, pe care a vrut să o monteze în casă, dar a avut parte de un incident.

Dan Capatos, incident cu motocicleta în casă. ”Am izbit-o de chiuvetă și am reușit să pun frână”

”Mi-am cumpărat un chopper electric și m-am apucat să-l montez singur în casă, avea un contact și nu pornea, am dat direct în a treia. Era să zbor cu nevastă-mea și cu masa din bucătărie, am izbit-o de chiuvetă și am reușit să pun frână”, a detaliat Dan Capatos, potrivit spynews.ro.


”Am ieșit pe hol și am zis să ies în curte, când am vrut să dau cu spatele așa m-am sprijinit în aceelerație și m-am infipt în zid. Am lăsat o urmă de cauciuc”, a adăugat prezentatorul TV.

Dan Capatos e căsătorit și are un copil

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care este campion la tenis.

Dan Capatos și Monica s-au cunoscut într-o redacție. “A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, povestea Dan Capatos potrivit click.ro.

La momentul acela, fiecare era implicat în altă relație: “Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”.

citește și...