Dan Capatos, detalii incendiare despre pictorialul făcut de Anda Adam pentru ”Playboy”. ”Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață”

28.02.2022, 13:21
Dan Capatos, detalii incendiare despre pictorialul făcut de Anda Adam pentru ”Playboy”. ”Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață”
Dan Capatos, detalii incendiare despre pictorialul făcut de Anda Adam pentru ”Playboy”. ”Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, a făcut dezvăluiri incendiare despre pictorialul pe care cântăreața Anda Adam, în vârstă de 41 de ani, l-a realizat pentru celebra revistă ”Playboy”. ”Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață”, a spus Dan Capatos despre ce s-a întâmplat la ședința foto respectivă.

Dan Capatos a fost prezent la podcastul realizat de prezentatorul TV Cătălin Măruță. Acesta și-a amintit de perioada când cântăreața Anda Adam a realizat un pictorial pentru revista ”Playboy”.

Dan Capatos a scos la iveală amănunte incendiare de la ședința foto cu Anda Adam, din 2002. Artista avea 22 de ani la acea vreme.

Dan Capatos, detalii incendiare despre pictorialul făcut de Anda Adam pentru ”Playboy”. ”O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între…iar ei i se părea că bara intră prea adânc”

”Anda avea o problemă, dar nu știu dacă e bine să mai zic. Uită-te bine pe coperta, uită-te la sfârcurile ei, ce vezi?… Niște flori, da? De ce crezi asta? Pentru că ea nu avea sfârcuri, dacă îți vine să crezi. Acum nu știu dacă are, sau nu are… Nu reușeau să intre pe poziție că să zic asa. Am stat zeci de minute cu cuburi de gheață să-i dăm pe sfârcuri. Ne-am chinuit mult și nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Dan Capatos, relatează click.ro.

”Avea o manie să nu sta nimeni în spatele ei. În conceptul editorial al acestui pictorial, la un moment dat o fotografie este cu o bară te duș, dacă te uiți tu atent. O așezăm într-o cadă și îi punem o bară de duș între… iar ei i se părea că bara intră prea adânc”, a mai dezvăluirt prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

 

Andreea Antonescu a primit cei mai mulți bani ca să pozeze în ”Playboy”

Dan Capatos a dezvăluit, la podcastul lui Codin Maticiuc,  că Andreea Antonescu a fost cea care a prmit cea mai mare sumă de bani pentru a realiza un pictorial pentru ”Playboy”.

„Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi. Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a detaliat Dan Capatos.

citește și...