Dan Capatos, criticat de fani după ce s-a vaccinat anti COVID-19! Ce i-au reproșat

27.01.2021, 10:11
Dan Capatos, criticat de fani după ce s-a vaccinat anti COVID-19! Ce i-au reproșat
Dan Capatos, criticat de fani după ce s-a vaccinat anti COVID-19! Ce i-au reproșat

Campania de vaccinare împotriva coronavirusului este în plină desfășurare în țară, însă acest proces a creat numeroase controverse.

Cea de-a doua etapă de vaccinare a început din 15 ianuarie, iar până acum s-au înscris aproximativ 190.000 de persoane pentru imunizare. Jurnalistul Dan Capatos a reușit să prindă și el un loc la vaccin, dar a declanșat un scandal imens.

Dan Capatos s-a vaccinat anti-coronavirus

Prezentatorul emisiunii “Xtra Night Show” a mărturisit în direct, la tv, că a reușit să imunizeze, însă fanii l-au acuzat că ar fi avut pile la vaccin, pentru că lucrează în televiziune. Indignat, Dan Capatos a explicat cum a prins un loc să se vaccineze anti-COVID-19.

‘Am fost acuzat că m-am băgat în față la vaccin! Nu este așa. M-am programat pe platformă, am și probleme de sănătate, plus că jurnaliștii intră în etapa a doua’, a spus Dan Capatos, în emisiunea lui de la Antena Stars.

Schimbări la emisiunea ”Xtra Night Show”

Începând din data de 11 ianuarie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 22:30, emisiunea ”Xtra Night Show” poate fi urmărită la postul de televiziune Antena Stars.

Dan Capatos, moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, a făcut declarații după ce show-ul a fost mutat de la Antena 1 la Antena Stars.

“Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine”, a spus Dan Capatos, în urmă cu aproape două săptămâni.

citește și...