Dan Capatos: ”Am avut inspirația de a nu-mi face planuri”

03.08.2020, 16:02
Dan Capatos: ”Am avut inspirația de a nu-mi face planuri”
Dan Capatos: ”Am avut inspirația de a nu-mi face planuri”

Prezentatorul de rteleviziune Dan Capatos a declarat că nu și-a făcut niciun plan de vacanță. Acesta a explicat unde intenționează să meagă totuși să se relaxeze în această vară.

Dan Capatos a împărtășit cu fanii ce face el vara aceasta și ce planuri are pentru acest sezon de vacanță.

“Bine v-am regăsit în vacanță. O vacanță complicată, ce-i drept, dar de care încercăm să ne bucurăm în condițiile acestea speciale.

Am avut inspirația de a nu-mi face planuri și de a mai aștepta ceva vreme și bine am făcut, pentru că iată, mulți români au avut vacanțele date peste cap din cauza pandemiei.

Am un plan, o săptămână în Deltă și încă vreo trei săptămâni pe litoralul nostru, în locuri mai puțin vizitate și mai puțin aglomerate. Este bine să avem si o vacanță în acest an extrem de greu, mai ales în perspectiva lunilor de toamnă care vor urma”, a spus acesta, potrivit a1.ro.

Este  căsătorit și are un băiat

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei.

Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață.

„Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Boala de care suferă fiul său

Dan Capatos a spus, la o emisiune de la Antena Stars,  că băiatul lui, Andrei,  a moștenit o o boala pe linie paternă.

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică“, detalia Dan Capatos.

citește și...