Dan Bittman vrea să se însoare cu iubita mai tânără cu 33 de ani? Ce decizie a luat artistul

07.05.2020, 17:46
Dan Bittman vrea să se însoare cu iubita mai tânără cu 33 de ani? Ce decizie a luat artistul

De mai bine patru luni, Dan Bittman trăiește o poveste de iubire cu Monica Odagiu, solista mai tânără decât el cu 33 de ani! Relația celor doi este din ce mai serioasă, iar artistul ar avea chiar planuri de însurătoare.

Dan Bittman a ales să o părăsească pe mama celor trei copii ai săi, compozitoarea Liliana Ștefan, după o relație de peste 25 de ani.

Dan Bittman vrea să se însoare cu iubita mai tânără cu 33 de ani?

Dan Bittman și Monica Odagiu locuiesc deja împreună de luni bune, iar surse din anturajul acestora susțin că cei doi au planuri de nuntă, notează libertatea.ro.

Artistul este amorezat până peste cap de artistă și pare hotărât să facă pasul cel mare la starea civilă, lucru pe care nu l-a simțit și cu Liliana Ștefan.

În vara lui 2016, Dan Bittman și iubita tinerică au colaborat pentru piesa ‘Stau cu picioarele în apă rece’.

‘Piesa îmi suna de mult în cap. Îi scrisesem un text şi am căutat fata, că nu era o piesă de băieţi. Dar pentru că nu găseam am lăsat piesa la sertar. M-am întâlnit cu ea şi din vorbă în vorbă i-am spus că am o piesă. Ne-am întâlnit cu chitaristul de la Taxi, am mers pe un lac şi a ieşit piesa asta’, spunea cântărețul, în 2016, într-un interviu la Adevărul Live.

citește și...