Mama copiilor lui Dan Bittman suferă enorm după ce a fost părăsită pentru o femeie mai tânără! Solistul s-a cuplat cu Monica Odagiu

04.03.2020, 17:59
Mama copiilor lui Dan Bittman suferă enorm după ce a fost părăsită pentru o femeie mai tânără! Solistul s-a cuplat cu Monica Odagiu
Mama copiilor lui Dan Bittman suferă enorm după ce a fost părăsită pentru o femeie mai tânără! foto: cancan

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a șocat pe toată lumea după ce a părăsit-o pe mama copiilor săi pentru a se cupla cu o artistă mult mai tânără decât el, Monica Odagiu.

Mama copiilor lui Dan Bittman suferă enorm după ce a fost părăsită pentru o femeie mai tânără!

Artistul s-a mutat deja cu noua lui parteneră într-un apartament de lux din nordul Capitalei, lângă Parcul Herăstrău. Dan Bittman și Monica Odagiu s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, însă abia acum au decis să înceapă o relație de iubire.

foto: captura video

Artistul are 3 copii, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick, care acum au rămas în grija mamei lor, cunoscuta textieră muzicală Liliana Ștefan. Dan Bittman și Liliana au fost împreună timp de 26 de ani, însă nu au fost căsătoriți. În 2018, Liliana Ștefan explica de ce nu a devenit soția lui Dan Bittman.

‘Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva? Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă’, declara Liliana Ștefan, pentru Libertatea.

Acum, femeia care i-a stat alături solistului aproape 30 de ani suferă în tăcere după ce a fost părăsită. Liliana Ștefan refuză orice subiect despre fostul ei partener, Dan Bittman, și preferă să se concentreze mai mult pe carieră.

‘Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă’, au declarat surse din anturajul Lilianei Ștefan, pentru Impact.ro.

citește și...