Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu

04.03.2020, 12:37
Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu
Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu

După ce presa a scris că Dan Bittman are o relație cu Monica Odagiu, iată că artistul și noua sa iubită s-au mutat împreună. 

Deși se află într-un turneu cu Holograf, Dan Bittman a găsit timp să se mute alături de noua sa iubită. 

Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu

Solistul s-a despărțit de mama copiilor săi și a ales, inițial, să locuiască singur într-un apartament pe care l-a închiriat. Imobilul se află aproape de vechea sa locuință, în zona Pipera, pentru că Bittman dorea să își vadă des copiii. 

Între timp, Dan și Monica s-au mutat împreună, într-un apartament de lux din apropierea Parcului Herăstrău, pe care l-ar fi închiriat solistul de la Holograf, scrie Libertatea. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, iar în 2016 au lansat împreună o piesă. Încă de atunci gurile rele au vorbit despre o relație între cei doi, Bittman fiind, de altfel, renumit pentru aventurile pe care le avea. 

Bittman: „Nu aveam nevoie de piți”

Întrebat ce i-a plăcut la Monica în calitate de artistă, Bittman a spus: „În primul rând, fata potrivită trebuia să aibă o inteligenţă a scenei. Nu aveam nevoie de piţi, cu buze şi tâţe, ci de altceva. Ideea iniţială a clipului trebuia să fie un soi de Madonna cu 100 de bărbaţi în spate fascinaţi de ea. N-am putut… bugetul era micuţ. Totul a fost făcut pe repede înainte ca să nu treacă vara. E greu să găseşti alt tip de fată decât ce se dă acum la televizor”.

 

citește și...