Dan Bittman a răbufnit: ‘Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu’

22.10.2020, 15:43
Dan Bittman a răbufnit: 'Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu'
Dan Bittman a răbufnit: 'Sunt șomer de lux de 9 luni. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu'

În cadrul unui interviu pentru Gândul Live, joi (22 octombrie), Dan Bittman a făcut declarații halucinante. Artistul de la Holograf a mărturisit că nu își mai dorește să trăiască în pandemie, menționând supărat că s-a săturat de atâtea restricții.

Dan Bittman a criticat și statisticile autorităților în legătură cu infectările COVID-19. În ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 4.902 cazuri noi de persoane infectate cu coronavirus. La terapie intensivă sunt internați 778 de pacienți COVID.

Dan Bittman nu crede în pandemie

Dan Bittman, solistul Holograf, a precizat, în direct, la Gândul Live, că a ajuns la capătul răbdării și a afirmat că cele mai multe companii vor să profite de pe urma vânzării de măști de protecție și dezinfectant.

‘Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, dar nu pot să înghit informație fără discernământ.

Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu.Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor’, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Ce va face dacă va fi depistat pozitiv

Mai mult de atât, Bittman spune că este ‘șomer de lux de nouă luni de zile’, pentru că a fost nevoit să își anuleze toate concertele.

‘Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat. Nici în Bulgaria, în Grecia nu sunt aceste probleme. Sunt oameni, ies, nu s-au închis cârciumi, până și în Anglia, nu s-au închis cârciumile. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante’, a mai adăugat Dan Bittman.

S-a despărțit de Monica Odagiu

Deși are 58 de ani, Dan Bittman a avut de multe ori escapade amoroase, iar ultima lui relație a fost cu Monica Odagiu. Solistul are trei băieți mari cu Liliana Ștefan, însă asta nu l-a împiedicat să o părăsească pe mama copiilor săi.

Dan Bittman și Monica Odagiu au trăit o poveste de iubire preț de câteva luni și chiar se mutaseră împreună. Doar că visul frumos s-a încheiat destul de rapid, pentru că cei doi artiști s-au despărțit.

citește și...