Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman! Solistul a fost criticat dur: ‘Orice deştept din România ar trebui să asculte’

28.10.2020, 18:32
Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman! Solistul a fost criticat dur: 'Orice deştept din România ar trebui să asculte'
Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman! Solistul a fost criticat dur: 'Orice deştept din România ar trebui să asculte'

Dan Bittman a creat un val de controverse după ce a atacat autoritățile pentru modul în care au gestionat situația provocată de pandemia de coronavirus. Solistul a făcut mai multe declarații în spațiul public, criticând autoritățile din România.

Dan Bittman a spus că pandemia de coronavirus l-a transformat într-un șomer de lux. În urma afirmațiilor sale acide, artistul trupei Holograf și-a atras numai critici, însă au fost și persoane care i-au luat apărarea, printre care Mihai Mărgineanu.

Actorul din Las Fierbinți a spus despre Dan Bittman că este un om deștept, care a demonstrat tot ce avea de demonstrat. Mărgineanu nu a ezitat să îi facă ”oi” și ”proști” pe cei care l-au criticat pentru declarațiile starului rock.

Mihai Mărgineanu l-a lăudat pe Dan Bittman

‘Oameni putini, restul populaţie, spunea un regretat actor cândva pe la mijlocul anilor ’90. Adică, să înţeleagă şi conformiştii anului 2020, sunt mult mai multe oi decât lupi. Şi ca să înţeleagă şi conformiştii mai tari de cap ai anului 2020, adică sunt foarte mulţi prosti şi prea putini deştepţi în această lume normală. Totdeauna, deştepţii au trăit altfel decât turma, au fost liberi şi s-au exprimat liber atunci când au avut de spus ceva. Oile, în schimb, au inventat politically corect.

Dan Bittman este un om liber şi, vreţi nu vreţi, unul dintre marii artişti în viaţă ai poporului român, popor din care fac parte multe oi senile. Este un om deştept, educat, a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta. A fost rând pe rând student, absolvent, rocker şi ne-rocker, prezentator de succes, om poltic şi om de afaceri, tată a trei băieţi mari şi frumoşi şi visul erotic al tuturor iubitelor noastre’, a spus Mihai Mărgineanu despre Dan Bittman, scrie Adevărul.

Mihai Mărgineanu critică și el autoritățile

În urmă cu câteva luni în urmă, Mihai Mărgineanu și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care autoritățile gestioneză criza COVID-19.

”Deși îl stimez, nu mai vreau să mă certe președintele țării la televizor ca pe un copil de gradiniță care a dat cu mâncarea pe perete. Sunt major, educat și cred că destul de deștept ca să-mi dau seama de mult mai multe decât crede oricine. Mulțumim politicienilor dementici care ne amenință ca pe niște mucoși că, dacă nu suntem cuminți, dau din nou starea de urgență .Vreau să aveți bun simt și să vă dați seama că totul a fost extrem, dar extrem de exagerat. Nu ne putem ascunde în case 3 luni, pentru că afară s-a produs o gripa un pic mai altfel. E momentul să recunoașteți că ați greșit. Și nu vă va acuza nimeni. A greși e omenește!”, spunea atunci îndrăgitul actor din ”Las Fierbinți”.

citește și...