VIDEO / Dan Bittman a fost cel care a descoperit-o pe Laura Stoica. ”Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de rupi România în două”

06.04.2021, 14:12
VIDEO / Dan Bittman a fost cel care a descoperit-o pe Laura Stoica. ”Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de rupi România în două”
Dan Bittman a fost cel care a descoperit-o pe Laura Stoica. ”Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de rupi România în două”

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a afirmat că el a fost cel care a descoperit-o pe regretata artistă Laura Stoica.

Dan Bittman susține că el este cel care a descoperit talentul regretatei cântărețe Laurei Stoica, una dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite artiste pe care le-a avut România.

„Am fost primul care am descoperit-o pe Laura Stoica! Avea un vibrato de căpriță și i-am zis: dacă scapi de el, tu o să ajungi o cântăreață de a rupi România în două. M-am dus la un coleg de-al meu, Cristi Păți, și i-am zis: ”ascult-o pe fata asta”. Și a dat o audiție. Mi-a urmat sfatul și a scăpat de vibrato. A devenit una dintre cele mai mari cântărețe, așa cum i-am prezis”, a declarat Dan Bittman la Antena Stars, citat de click.ro.

15 ani de la moartea Laurei Stoica

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 15 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe. Mama Laurei Stoica, Elena, și-a amintit de teribila zi în care fiica sa a încetat din viață. „Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea. Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu”, a spus mama Laurei Stoica.

 

citește și...