Decizia luată de Dan Bittman. A anunțat că se vaccinează împotriva COVID-19

10.05.2021, 10:21
Decizia luată de Dan Bittman. A anunțat că se vaccinează împotriva COVID-19
Decizia luată de Dan Bittman. A anunțat că se vaccinează împotriva COVID-19

Binecunoscutul artist Dan Bittman a anunțat că se va vaccina împotriva coronavirusului.

Dan Bittman a anunțat că se va vaccina împotriva COVID, după ce a fost unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai restricțiilor impuse de autorități. Artistul a făcut anunțul, în direct, la B1 TV, sâmbătă seară.

Solistul trupei Holograf a respins însă din start vaccinurile produse pe baza tehnologiei ARN mesager. “Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca. Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată”, declara Dan Bittman la o emisiune online de la EVZ TV, potrivit click.ro.

Dan Bittman are trei copii

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani). De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.Despre viața sa sentimentală a comentat Dan Bittman la o emisiune de televiziune, de curând. ”Nu m-am căsătorit niciodată, pentru că nu m-a vrut nimeni. Cine să vrea așa ceva? Nici n-a fost nevoie să le întreb. Toate m-au stors de energie, până la ultima picătură. Căsnicia e o instituție, să fim serioși. Trebuie să stai, e cu declarații, te complici”, a spus el.

Cântărețul a vorbit și despre un inel de logodnă pe care i l-a oferit la un moment dat unei partenere. ”Doamna căreia i-am oferit inelul cred că l-a și pierdut, l-a aruncat. Și atunci era o poveste foarte amplă între noi, pasională și când am aflat… Am pierdut șirul inelelor oferite. Îmi place să fac cadouri, chiar dacă nu au neapărat legătură cu o relație, cu dragostea”, a declarat acesta.

„Toate mi-au găsit defectele, pentru că nici eu nu am făcut vreun efort să se ascund. Adică mai bine negociam și spuneam: „uite, dragostea mea, eu îmi fac singur cafeaua dimineață, nu are rost să te împiedici tu prin bucătărie”. Mai nou gătesc. Toate vor să mă ia de bărbat pentru că gătesc, fac curat, spăl. E o ordine încât toate zic că mă vor”, a încheiat Dan Bittman.

citește și...