Dan Bălan nu mai prezintă Eurovision România. Artistul a rămas blocat în Kiev. „Nu știm acum unde se află. De duminică nu am mai luat legătura cu el”

04.03.2022, 18:28
Dan Bălan nu mai prezintă Eurovision România. Artistul a rămas blocat în Kiev. „Nu știm acum unde se află. De duminică nu am mai luat legătura cu el”

Dan Bălan, fostul membru al formației O-zone, a fost prins în războiul din Ucraina. Artistul nu va mai prezenta  finala națională Eurovision. Mai mult, nu se mai știe nimic despre vedetă, de câteva zile. „De duminică nu am mai luat legătura cu el. Nu știm acum unde se află”, spune Iuliana Marciuc.

Recent, componentul trupei O-Zone, Radu Sârbu, a vorbit despre  Dan Bălan și a spus că este în siguranță. “Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui, spunea solistul.

Dan Bălan se afla în Kiev, filma pentru show-ul „Vocea Ucrainei”, atunci când a început războiul.

Dan Bălan nu mai poate prezenta finala Eurovision România 2022

De asemenea, Iuliana Marciuc, cea care este manager de proiect al selecției naționale Eurovision, a încercat să îl contacteze pe Dan Bălan, însă nu putut vorbi direct cu solistul, ci doar cu reprezentanții acestuia.

 

„Dan Bălan a încercat să iasă din țară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate. După două zile de încercări eșuate de a ieși din țară, ne-a anunțat cu regret că nu mai poate participa la selecția finală din România”, a declarat Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision, pentru paginamedia.ro.

”Nu știm acum unde se află”

Mai mult, Iuliana Marciuc spune că impresarul artistului nu a mai reușit să ia legătura cu el de duminică. Nu știe nimeni unde se află,

„De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunțat că nu poate. Și ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reușit. Nu știm acum unde se află”.

Ultima postare a lui Dan Bălan

În urmă cu cinci zile, Dan Bălan a postat un vers dintr-un poem scris de Taras Shevchenko, cel care este considerat poetul național al Ucrainei.

„‘Revino-ți în simțiri! Fiți oameni, căci veți avea necazuri.
Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlănțuiți!’

Doamne, salvează Ucraina! Din toată inima alături de tine!”, a scris artistul.

Mesajul lui Vladimir Putin

Vladimir Putin s-a adresat vineri națiunii, de la Moscova, printr-un discurs televizat. Liderul rus a anunțat că au fost atinse toate obiectivele până acum.

„Ruşii şi ucrainenii sunt un singur popor. Operaţiunea militară specială se desfăşoară conform planului. Militarii noştri oferă coridoare sigure pentru civili, dar neonaziştii ucraineni şi mercenarii străini împiedică evacuările şi tratează civilii ca scuturi umane.

Militarii noștri luptă pentru Rusia, luptă pentru pace în Donbas, pentru demilitarizarea și denazificarea Ucrainei, luptă ca să nu ne amenințe nimeni cu arme nucleare la granița noastră. Suntem mândri cu militarii noștri, vom face totul să le ajutăm familiile, copiii”, a spus Vladimir Putin, potrivit cotidianului Le Figaro.

 

citește și...