Dan Bălan este captiv în Kiev. “Nu am permisiunea lui să spun mai multe”. Care este starea artistului

28.02.2022, 19:23

Dan Bălan este blocat în Kiev. Fostul cântăreț al trupei O-zone ar fi încercat să părăsească teritoriul ucrainean cu ajutorul unui avion, dar toate zborurile au fost anulate. Un apropiat al artistului a făcut primele declarații. “Nu am permisiunea lui să spun mai multe”. Care sunt ultimele informații despre artist.

Rusia a invadat Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin în dimineața zilei de 24 februarie. Peste 368.000 de ucraineni au trecut granițele fugind de război pentru a-și găși siguranță în cele mai apropiate țări

Dan Bălan este unul dintre oamenii care au încercat să părăsească Capitala Ucrainei. Dan Bălan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din Ucraina, dar și din țara noastră. În aceste momente, artistul se află în mijlocul războiului, în Kiev.

Dan Bălan a rămas blocat în Kiev

Radu Sârbu, fostul coleg de trupă, a declarat că Dan Bălan ar fi rămas la Kiev, însă este în siguranță.  Acesta a mărturisit că nu știe motivul pentru care Dan Bălan a rămas în Kiev în această perioadă, cu toate că are în desfășurare afaceri și proiecte muzicale.

“Am discutat cu el pe social media, este bine, nu vă faceți griji. Nu cunosc nici eu foarte multe informații și nici nu vă pot spune altceva pentru că nu am permisiunea lui. Nu știu de ce a rămas la Kiev, dacă pentru afaceri sau altceva, asta va trebui să vă spună el”,  a declarat cel de-al doilea component al trupei O-zone, Radu Sârbu, pentru Impact.ro.

Mesajul de solidaritate pe Instagram

Contactat de un reporter, Dan Bălan a dorit să își liniștească fanii și să anunțe că este bine.

Artistul a postat un vers dintr-un poem scris de Taras Shevchenko, cel care este considerat poetul național al Ucrainei.

„‘Revino-ți în simțiri! Fiți oameni, căci veți avea necazuri.
Oamenii înlănțuiți vor fi în curând dezlănțuiți!’

Doamne, salvează Ucraina! Din toată inima alături de tine!”, a scris artistul.

Dan Bălan are o avere estimată la peste 10 milioane de euro. Acesta deține un apartament de lux În New York.

citește și...