Dalida din ‘Las Fierbinți’ este însărcinată pentru a doua oară! ‘Ne doream foarte mult încă un copil’

14.10.2020, 16:01
Dalida din 'Las Fierbinți' este însărcinată pentru a doua oară! 'Ne doream foarte mult încă un copil'
Dalida din 'Las Fierbinți' este însărcinată pentru a doua oară! 'Ne doream foarte mult încă un copil'

Dalida din ‘Las Fierbinți’, pe numele adevărat Ecaterina Ladin, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița de la Pro TV a mărturisit că este gravidă în luna a patra și va aduce pe lume un băiețel.

Dalida din ‘Las Fierbinți’ este însărcinată pentru a doua oară

Dalida din ‘Las Fierbinți’ a făcut și primele declarații despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Ea și soțul său mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani. Ecaterina Ladin, în vârstă de 35 de ani, este căsătorită cu Laurenţiu Ladin, un om de afaceri originar din Republica Moldova.

‘Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă’, a declarat Ecaterina Ladin, în cadrul emisiunii La Măruță.

Cum a ajuns să joace în serialul ‘Las Fierbinți’

Toţi o ştiu drept Dalida din ‘Las Fierbinţi’, dar actriţa Ecaterina Ladin are în spate o lungă carieră în teatru. Pe când avea doar 17 ani, Ecaterina Ladin s-a mutat la Bucureşti din Chișinău pentru a studia actoria.

‘Dragoş Buliga mă văzuse într-un spectacol. Eu lucram la mare atunci, pentru că actualul meu soţ avea nişte afaceri acolo, pe atunci nu eram împreună, era doar şeful meu. Am avut o perioadă în care nu am făcut teatru. Şi într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Ştiam că Dragoş vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte şi nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine.“ Vai de mine, cum îl rog pe şeful meu să mă învoiască să plec la Bucureşti?

Dar el mi-a dat şi maşină. Eram nedormită când am ajuns la casting, am dat o probă cu Gigi Ifrim, nu-l cunoşteam. După aceea m-a sunat şi Dragoş şi mi-a explicat povestea. De ce Dalida? În pilot Dalida nu apare, singurul personaj feminin era Gianina. Ea fiind micuţă, slăbuţă, trebuia un contra-emploi, cineva mai bine făcută, aşa îmi place mie să zic (râde), să fie total diferită. M-am nimerit, chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme’, a declarat ea pentru adevărul.ro.

citește și...