Cum arată Dalida din „Las Fierbinți” în viața de zi cu zi. Actrița are o familie frumoasă 

31.07.2019, 16:09
Cum arată Dalida din „Las Fierbinți” în viața de zi cu zi. Actrița are o familie frumoasă 
Dalida este printre cele mai simpatizate personaje din serial

Ecaterina Ladin, actrița care joacă rolul „Dalidei” din cunoscutul serial de comedie „Las Fierbinți”, a vorbit recent despre viața personală și despre familia sa. 

Actrița s-a născut la Chișinău, iar la 17 ani a venit în România, unde a studiat actoria. 

„Când am dat admiterea la facultate, în comisie erau Adrian Pintea, Florin Zamfirescu, Sanda Manu, Mircea Albulescu, Mircea Gheorghiu. Nu cunoșteam pe nimeni”, a povestit „Dalida” pentru Adevărul.

„Chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme”

Vedeta a dezvăluit și cum a ajuns să facă parte din distribuția celebrului serial „Las Fierbinți”: „Dragoș Buliga mă văzuse într-un spectacol (…) Într-o zi m-a sunat cineva de la Pro pentru un casting. Știam că Dragoș vrea să facă un serial, nu ştiam amănunte și nici nu m-am gândit că mă sună de la Pro pentru acel serial. „Când e castingul?“, „Păi mâine”.. Vai de mine, cum îl rog pe șeful meu să mă învoiască să plec la București? (n.r. ea lucra la mare). Dar el mi-a dat și maşină. Eram nedormită când am ajuns la casting, am dat o probă cu Gigi Ifrim, nu-l cunoșteam. După aceea m-a sunat și Dragoș și mi-a explicat povestea. De ce Dalida? În pilot Dalida nu apare, singurul personaj feminin era Gianina. Ea fiind micuță, slăbuță, trebuia un contra-emploi, cineva mai bine făcută, așa îmi place mie să zic (râde), să fie total diferită. M-am nimerit, chiar e un beneficiu că nu am 50 de kilograme”, a mai spus Ecaterina Ladin.

Mai mult, artista a vorbit și despre greutatea sa, pe care nu a considerat-o niciodată un complex: „Niciodată nu am fost complexată. Am avut doar de câștigat cu kilogramele mele în plus, dar e alegerea mea să fiu așa. E mai greu să te îngrași decât să slăbești. De slăbit e ușor, trebuie să-ţi bage cineva în cap că nu e bine să fii așa, ții o cură de slăbire, sport, voință, lupte cu tine. Mă enervează foarte tare la cumpărături, că nu găsesc niciodată mărimea potrivită, dar există soluții și pentru asta”.

Actrița este căsătorită și are un copil

Ecaterina, în vârstă de 34 de ani, este căsătorită cu un om de afaceri din Republica Moldova și cei doi au împreună un băiat numit Marcu. Actrița a mărturisit că a jucat în serial și atunci când era însărcinată, dar și la doar trei luni de la naștere. 

„Da, am jucat și însărcinată. Sunt unele mămici care își doresc să stea acasă și pot sau poate nu au chef de treabă, poate nu le place atât de mult serviciul lor încât să se întoarcă. Eu m-am întors la filmări când Marcu avea trei luni. Ce-i drept, atunci am avut foarte puțin de filmat ca să nu lipsesc foarte mult din viața copilului. Nu neapărat că iubesc această meserie și de aceea m-am întors, dar aveam nevoie. Când eram la filmări îmi era dor de copil, când eram acasă voiam să merg la filmări sau la teatru. Nu am făcut un mare sacrificiu că m-am întors la muncă pentru că toți au fost foarte înțelegători. Este un copil cuminte. Nu am avut nopți nedormite ca să am zile îngrozitoare să nu pot să filmez”, a mai spus „Dalida”. 

 

citește și...