Cuza, dezvăluiri despre relația Ramonei Olaru cu Cătălin Cazacu. „Știam foarte bine că e cu cineva”

06.02.2022, 15:00

Cuza, fostul concurent de la „Asia Express”, membru în formația „Noaptea Târziu”, a avut o primă reacție cu privire la relația pe care o are Ramona Olaru, fosta lui iubită, cu Cătălin Cazacu. „Știam foarte bine că e cu cineva”, spune fostul partener al asistentei de la ”Neata cu Răzvan și Dani”.

Ramona Olaru și Cuza de la Noaptea Târziu au avut o relație timp de doi ani, plină de împăcări și despărțiri. Cei doi au făcut tot posibilul pentru ca relația lor să nu se destrame dar, în cele din urmă, au fost nevoiți să o ia pe drumuri separate.

Ramona Olaru a fost prima care a intrat într-o altă relație și nu s-a ferit deloc să o arate, afișându-se cu Cătălin Cazacu. Cei doi trăiesc de câteva luni o nouă poveste de iubire.

Ce spune Cuza despre relația Ramonei Olaru cu Cătălin Cazacu

Cuza a vorbit într-un interviu pentru ciao.ro despre momentul în care  aflat că Ramona se iubește cu Cătălin Cazacu. Concurentul de la „Asia Express” spune că a fost un moment potrivit ca Ramona să se implice într-o relație, pentru că amândoi trecuse peste despărțire.

„Nu am avut absolut nicio reacție, știam foarte bine că Ramona e cu cineva, depășiserăm amândoi momentul și e o chestiune perfect normală, viața merge înainte după orice hop, după orice despărțire. Era ceva normal, păcat era să nu se fi întâmplat, atunci era o problemă!”, a explicat el.

De ce s-a despărțit Cuza de Ramona Olaru

În urmă cu câteva luni, Cuza vorbea despre motivul pentru care s-a despărțit de Ramona Olaru.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, a povestit Cuza în cadrul unui podcast.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au decis recent să formeze un cuplu. Motociclistul i-a spus încă de la începutul relației că își dorește să formeze o familie.

Ne ajută faptul că ne cunoaștem de mult. Vinerea, când e ziua ei liberă, o iau, merg cu ea pe barcă, ne distrăm. Îmi doresc o familie cu Ramona. I-am spus asta din prima secundă! Am reușit, mai nou, să mă trezesc și dimineața. Aud ceasul când sună, nu e un pat așa de mare. Mi s-a modificat programul din cauza Ramonei. Pentru prima dată m-am dus la ora 9 dimineața duminica la sală. A zis antrenoarea că am venit direct din club. Eu dormeam de obicei până la 13-14”, a declarat Cătălin Cazacu, la „Xtra Night Show”.

citește și...