Cuza de la ”Noaptea Târziu” a renunţat la barbă după şase ani, pentru ”Te cunosc de undeva!”. „În special pentru Ilona, îmi dau barba jos!”

22.10.2022, 11:34
Cuza de la ”Noaptea Târziu” a renunţat la barbă după şase ani, pentru ”Te cunosc de undeva!”. „În special pentru Ilona, îmi dau barba jos!”
Cuza de la ”Noaptea Târziu” a renunţat la barbă după şase ani, pentru ”Te cunosc de undeva!”

Cuza de la ”Noaptea Târziu” s-a văzut nevoit să facă o schimbare drastică de look, chiar înainte de cea de-a şaptea gală a show-ului transformărilor de la Antena 1. După ce s-a amuzat cu tot felul de personaje, ruleta i-a adus de această dată primul personaj feminin, aşa că momentul renunţării la barbă a fost unul inevitabil, spre disperarea artistului.

Încă de la finalul ediţiei trecute, la momentul ruletei, Cuza a făcut o promisiune: „Pentru Ilona şi Ristei, dar în special pentru Ilona, îmi dau barba jos! Eu o să fiu Anda Adam!”, aducând în discuţie glumele lor de la canapea din sezonul trecut. Apoi, la antrenamente, artistul a dezvăluit: „Mi-am dat jos barba de două ori în toată viaţa mea, în ambele dăţi pentru Te cunosc de undeva! Prima oară s-a întâmplat acum şase ani, tot pe scena asta, iar acum rolul Andei Adam m-a adus în situaţia asta fără ieşire!”.

Tot la antrenamente, Cuza a recurs la un truc şi a ales să poarte mască pe perioada interviului. „Suferă de îmbărbărită acută!”, a glumit Emi pe seama lui. Nu doar barba i-a dat bătăi de cap, ci şi coregrafia specială a clipului.„I se pare că nu o să fie niciodată atât de senzual şi feminin. Îşi dorea mişcări mai puţin unduite, dar nu se poate, pentru că Anda e o cântăreaţă senzuală, o femeie sexy, are toate mişcările la ea!”, a povestit coregrafa show-ului, Furnica. Nici pentru Emi nu a fost mai uşor, căci şi Alex Velea este un dansator foarte bun, iar timbrul lui este unul destul de greu de imitat. Cum s-au descurcat cei doi cu rolurile de zile mari primite la ruletă, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

”Te cunosc de undeva”, la sezonul 18

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

 

 

citește și...