VIDEO / Cine a câștigat cea de-a cincea gală ”Te cunosc de undeva!”

09.10.2022, 12:05
VIDEO / Cine a câștigat cea de-a cincea gală ”Te cunosc de undeva!”
Cine a câștigat cea de-a cincea gală ”Te cunosc de undeva!”

Cea de-a cincea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” a fost câștigată de către Jo şi Liviu Teodorescu, cu o super transformare în Carmen Miranda – Mama eu quero. Show-ul transformărilor de la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, la nivelul tuturor categoriilor de public.

Concurenții celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” și-au pregătit cu multă atenție transformările pe care le-au avut de realizat sâmbăta aceasta, în cea de-a cincea gală a transforming show-ului de la Antena 1. Primilor concurenţi ai serii, WRS şi Emilian, ruleta le-a pregătit o super transformare – Zdob şi Zdub – Moldovenii s-au născut, în vreme ce Jo şi Liviu Teodorescu au făcut senzaţie cu transformarea în Carmen Miranda – Mama eu quero. Piesa care a răsunat apoi pe scena ”Te cunosc de undeva!” a cucerit topurile din întreaga lume, iar Connect-R şi SHIFT s-au descurcat foarte bine impersonându-l pe Robbie William şi piesa Rock DJ. Emi şi Cuza au trăit super emoţii pe scena ”Te cunosc de undeva!”, fiind nevoiţi să se transforme în Connect-R şi SHIFT şi să interpreteze Piele albă, piele neagră, în vreme ce soţii Natanticu au făcut show cu transformarea în Daniela Condurache şi Ionuţ Galani – Maria me. Rona Hartner şi Johny Romano au adus la ”Te cunosc de undeva!” una dintre cele mai cunoscute melodii din lume – Perfect, a lui Ed Sheeran, iar Sore şi Emma de la ZU au făcut show total cu transformarea în Outkast – Shake it, interpretată special pentru juraţii emisiunii.

Cea de-a cincea gală a celui de-al 18-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!” a fost câștigată de către Jo şi Liviu Teodorescu, care au obținut 72 de puncte. Pe locul doi au fost Emi și Cuza cu 49 de puncte, iar pe locul trei s-au clasat Sore și Emma, care au obținut 42 de puncte.  Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antena 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şasea gală a show-ului ”Te cunosc de undeva!”.

 ”Te cunosc de undeva”, la sezonul 18

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

citește și...