Jo şi Liviu Teodorescu, transformare cu peripeţii la ”Te cunosc de undeva!”. „Chiar nu m-am gândit că se poate întâmpla şi asta!”

08.10.2022, 15:22
Jo şi Liviu Teodorescu, transformare cu peripeţii la ”Te cunosc de undeva!”. „Chiar nu m-am gândit că se poate întâmpla şi asta!”
Jo şi Liviu Teodorescu, transformare cu peripeţii la ”Te cunosc de undeva!”

Cea mai nouă gală ”Te cunosc de undeva!”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, le-a adus lui Jo şi lui Liviu Teodorescu un personaj pe cât de savuros, pe atât de greu de impersonat. Artiştii s-au întors aproape 100 de ani în timp pentru a se transforma în Carmen Miranda – Mama eu quero, iar provocările cu care a venit la pachet acest personaj i-au pus pe Jo şi pe Liviu Teodorescu în mare dificultate.

„Avem o piesă şi un personaj foarte ofertante, total contre emploaie – mai ales la Liviu. E un personaj care ne place foarte mult, dar care ne-a dat mari bătăi de cap. Mie îmi e frică, mereu am spus că pentru personajele alea din primele gale vom plăti cu vârf şi îndesat tot sezonul. Iar acum e timpul pentru plată!”, a mărturisit Jo.  „Ne-am complicat viaţa în asemenea hal la piesa asta, încât nu mai ţinem minte când trebuie să cântăm. Puteam să cântăm la unison toată piesa, dar noi am zis nu, vrem să facem voci, terţe… şi uite unde am ajuns!”, a dezvăluit şi Liviu.

Dar nu doar antrenamentele de canto le-au dat bătăi de cap celor doi, ci şi coregrafia şi costumele. Iar asta deoarece pentru acest personaj, cei doi au trebuit să poarte câte un turban extravagant, ce doar în cazul lui Liviu depăşea jumătate de metru înălţime: „Ce bine că sunt mai înalt, Doamne, întotdeauna mi-am dorit să fiu mai înalt!”, a glumit artistul, care a mai completat: „O să fie o mare luptă, nici măcar nu încap în lift, nu îmi dau seama cum voi coborî pe scenă! Chiar nu m-am gândit că se poate întâmpla şi asta!”. Cum se vor descurca cei doi cu provocările ruletei, telespectatorii vor putea urmări sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celei mai noi gale Te cunosc de undeva!.

Ce vedete concurează la ”Te cunosc de undeva”

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1.

Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena ”Te cunosc de undeva!” în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

citește și...