Cutremurător! Cum și-a chinuit iubita fotbalistul de la Politehnica Iași. Tânăra a detaliat printre lacrimi: ‘M-a dezbrăcat cu forța’

24.06.2020, 19:05
Cutremurător! Cum și-a chinuit iubita fotbalistul de la Politehnica Iași. Tânăra a detaliat printre lacrimi: 'M-a dezbrăcat cu forța'
Cum și-a chinuit iubita fotbalistul de la Politehnica Iași. Tânăra a detaliat printre lacrimi: 'M-a dezbrăcat cu forța'/ foto: captura video

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul fotbalistului de la Politehnica Iași, Andu Moisi, care și-a agresat iubita. Tânăra a povestit, printre lacrimi, cum a fost chinuită de acesta în propria locuință.

Oana Hrituleac a depus o plângere la Poliție împotriva lui pentru bătăi și injurii! Andu Moisi a fost ridicat de oamenii legii săptămâna trecută, însă procurorii au decis să îl elibereze și plaseze sub control judiciar. El nu mai are voie să se apropie de fosta parteneră.

Are interdicție să se mai apropie de ea

‘Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lipsire ilegală de libertate. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt’, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Iubita fotbalistului de la Poli Iași a dezvăluit tot calvarul prin care a trecut. Certurile dintre cei doi au început la scurt timp după ce aceștia au reluat relația. Tânăra a povestit că a acceptat ca Andu Moisi să vină la ea acasă în calitate de amici, nicidecum să reia relația de iubire pe care au avut-o în ultimii ani.

A chinuit-o ore întregi

Supărat că aceasta refuză să se împace cu el, sportivul a devenit agresiv și a maltratat-o chiar în casa ei. Incidentul ar fi avut loc pe data de 6 iunie, însă femeia de 30 de ani nu a mers imediat la poliție.

‘În perioada stării de urgență am început să vorbesc cu pârâtul mai mult și am acceptat să ne mai vedem, însă doar ca amici și nu pentru a relua relația de concubinaj. Astfel, pârâtul, la diferite intervale de timp, mă vizita la domiciliu meu.

M-a lovit din nou, m-a dezbrăcat cu forța și m-a târât prin casă, în timp ce îmi adresa injurii și mă lovea. Nu voia să îmi dea drumul, iar eu plângeam și țipam foarte tare, astfel încât vecinii au fost cei care au apelat serviciul 112, în toiul nopții’, a declarat aceasta pentru Adevărul.

citește și...