„Cutia de mic dejun” bizară a Prințului Charles, pe care o ia cu el oriunde merge. ”Are șase tipuri diferite de miere”

24.05.2022, 17:53

Micul dejun este numit cea mai importantă masă a zilei și se pare că unii membri ai familiei regale iau prima masă zilnică foarte în serios. De la clasici precum ouăle și terciul până la unele opțiuni mai dezbinate, iată ce se crede că familia regală mănâncă la micul dejun. Fostul bucătar al Prințului de Wales a spus că  poate fi „pretențios” și îi place să ia cu el șase tipuri diferite de miere în timpul numeroaselor sale călătorii prin lume.

Indiferent cât de agitată devine viața, Prințul Charles își ia întotdeauna bizara „cutie de mic dejun” cu el oriunde merge.

Pe măsură ce națiunea se pregătește pentru Jubileul de platină al Reginei, promite să fie câteva săptămâni aglomerate pentru membrii regali, cu toate acestea, pentru acest membru proeminent al familiei, cerințele sale exigente vor continua.

„Cutia de mic dejun” bizară a Prințului Charles

Cunoscut pentru că se bucură de lucrurile mai fine din viață – de la ”șireturile pantofilor presate cu un fier de călcat” până la insistarea să călătorească cu propria lui hârtie igienică, a fost dezvăluit că HRH poate fi destul de agitat și când vine vorba de ceea ce mănâncă dimineața.

Potrivit My London, oriunde ar merge în lume, el își ia întotdeauna cutia lui de încredere pentru micul dejun.

”Are șase tipuri diferite de miere”

Și fiind binecunoscut pentru dragostea sa pentru agricultura ecologică, Prințului de Wales îi place să aibă un început sănătos de zi, relatează WalesOnline.

Bucătarul, Graham Newbould, un fost membru al personalului regal, a declarat:

„Prințul Charles are o opțiune mai sănătoasă. Are pâine de casă, un bol cu fructe proaspete, sucuri din fructe proaspete. Oriunde merge Prințul în lume, cutia de mic dejun merge cu el. Are șase tipuri diferite de miere, niște muesli special, fructe uscate.”

Se crede că Charles iubește ouăle, unele rapoarte indicând că are unul fiert moale la micul dejun în fiecare zi.

O altă solicitare specifică pentru micul dejun a fost dezvăluită de fostul bucătar regal, Darren McGrady.

El a explicat că Prințului îi place să se asigure că spatiul regal este bine aprovizionată cu „produse proprii”.

 

 

 

citește și...