Cumpăna din viața Patriziei Paglieri. ”Au fost singurele momente în care am fost vulnerabilă”

13.04.2022, 15:03
Cumpăna din viața Patriziei Paglieri. ”Au fost singurele momente în care am fost vulnerabilă”
Cumpăna din viața Patriziei Paglieri. ”Au fost singurele momente în care am fost vulnerabilă”

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre momentele de cumpănă din viața sa. ”Moartea părinților mei au fost singurele momente în care am fost vulnerabilă”, a mărturisit binecunoscutul chef în cadrul unui interviu. În ciuda dificultăților prin care a trecut, patrizia paglieri se consideră o femeie puternică.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei. În prezent, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D.

În cadrul unui interviu pentru click.ro, chef Patrizia Paglieri a mărturisit care au fost momentele de cumpănă din viața sa, când s-a simțit vulnerabilă.

Cumpăna din viața Patriziei Paglieri. ”Au fost singurele dăți când am plâns”

”Moartea părinților mei au fost singurele momente în care am fost vulnerabilă, care m-au întristat rău de tot, au fost singurele dăți când am plâns”, a declarat chef Patrizia Paglieri.

Cu toate că a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții, chef Patrizia Paglieri se consideră o femeie puternică: ”Da, sunt puternică. De la mama am învățat acest lucru, ea a trecut prin multe, mereu erau optimistă și m-a învățat că mereu să mă uit înainte, niciodată în spate. Plus că am fost o mamă singură, trebuia să fiu puternică. Îmi aduc aminte că atunci când am venit în România, în 1993, să fiu Chef, să dau ordine în bucătărie, erau alte vremuri și nu prea se concepea ca o femeie să fie șef. Pentru femeie este un pic mai greu, aproape în orice domeniu”.

Întrebată ce ar fi făcut dacă nu ar fi lucrat în bucătărie, acesta a răspuns: ”Nu știu. Cred că am și încercat să fiu soția unui om bogat, însă nu am putut să stau acasă, să fiu casnică, tot mergeam la muncă. Mereu m-am gândit; te căsătorești cu un om bogat, apoi te despărți din varii motive. Apoi, ce faci, dacă nu ai o meserie?! Așa că mereu m-am gândit că trebuie să am o meserie. Meseria mea a venit natural, mama mea avea restaurante. Și a fost mai simplu, îmi place cu adevărat să gătesc”.

 

citește și...