Cum vrea să se răzbune tatăl lui Emi Pian pe ucigașul fiului său. Nicolae Duduianu a pus la cale un plan

11.08.2020, 09:54
Cum vrea să se răzbune tatăl lui Emi Pian pe ucigașul fiului său. Nicolae Duduianu a pus la cale un plan
Cum vrea să se răzbune tatăl lui Emi Pian pe ucigașul fiului său. Nicolae Duduianu a pus la cale un plan

Emi Pian a fost înmormântat duminică, 9 august. Moartea lui a șocat întreaga lume interlopă, iar familia acestuia ar fi jurat că se va răzbuna. Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, nu poate trece peste decesul fiului său și ar vrea cu orice preț ca ucigașul să plătească. Deși se află la închisoare, seniorul pune la cale un plan răzbunare a morții fiului său, scrie Cancan.ro.

Tatăl lui Emi Pian vrea să se răzbune

Tatăl lui Emi Pian este închis la Penitenciarul Jilava, însă asta nu îl împiedică să răzbune moartea fiului său. La priveghiul lui Florin Mototolea, interlopii ar fi luat hotărârea ca Nicolae Duduianu să rezolve de urgență cazul din pușcărie. Se pare că fostul lider al Duduienilor ar vrea să îl execute pe membrul din clanul Rinu.

‘Seniorul Duduianu vrea cu orice preț răzbunare. Vrea ca ucigașul fiului său să fie executat în perioada următoare. El vrea să-și asume toate faptele, pentru că e la pușcărie, e bătrân și n-ar mai avea mult de dus’, au declarat surse din anturajul clanului Duduianu pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Cum se simte tatăl lui Emi Pian

Tatăl lui Emi Pian a avut un șoc când a aflat de moartea fulgerătoare a fiului său și a suferit un infarct. El se află acum internat la Spitalul Penitenciar Jilava

”E internat la spitalul de la Jilava. S-a «prăjit» de când a aflat că a murit Emi. E sub supraveghere medicală permanentă. Nu este bine deloc”, au mai dezvăluit apropiații lui.

Nicolae Duduianu se află la închisoare din 2019, după ce a lovit intenționat cu mașina un bărbat. Polițiștii au stabilit că la volan se afla tatăl lui Emi Pian.

Fiul lui Emi Pian: ‘Vrem dreptate, nu răzbunare’

În urmă cu o zi, fiul și fratele lui Emi Pian mărturiseau la Antena 3 că nu se vor răzbuna pe Ciprian Napy, agresorului interlopului.

‘S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?’, a mai spus fratele interlopului.

‘Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp  Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română’, a spus fiul lui Emi Pian, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

citește și...