Cum vrea Pepe să se răzbune pe Raluca Pastramă fiindcă l-a înșelat! Artistul este decis să o facă să plătească

01.12.2020, 11:05
Cum vrea Pepe să se răzbune pe Raluca Pastramă fiindcă l-a înșelat! Artistul este decis să o facă să plătească
Cum vrea Pepe să se răzbune pe Raluca Pastramă fiindcă l-a înșelat! Artistul este decis să o facă să plătească

Pepe a avut un șoc când a aflat că mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, a fost în stare să îl înșele după 8 ani de mariaj. 

În urmă cu mai bine de trei săptămâni, artistul anunța pe contul lui de YouTube că s-a despărțit de soția lui, deși decizia nu i-a aparținut lui.

La scurt timp, Pepe ar fi aflat că Raluca îl înșela de mai bine de un an cu un alt bărbat de origine arabă. Pentru a demonstra că bruneta i-a fost infidelă, solistul a strâns mai multe probe.

Pepe vrea să ia custodia fetițelor

Extrem de supărat că soția lui a fost în stare de așa ceva, Pepe a luat o decizie radicală și i-a făcut o propunere șocantă Ralucăi Pastramă.

Potrivit Impact.ro, Pepe i-ar fi spus Ralucăi să îi dea custodia celor două fetițe, iar el nu va oferi informații publice despre amantlâcul ei. În schimb, bruneta nici nu a vrut să audă de așa ceva, iar divorțul se anunță unul cu scandal.

Inițial, Pepe a dorit să se despartă fără prea mare tam-tam, dar s-a răzgândit când a văzut că Raluca Pastramă i-a făcut plângere la Poliție pentru violență. Pepe nu vrea să mai lase de la el și își dorește ca adevărul să iasă la iveală.

‘Pepe i-a transmis soției că este dispus să nu mai dea publicității tot “dosarul”, dacă ea acceptă să îi cedeze lui custodia fetelor. Adică minorele să aibă domiciliul la el. Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei.
El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat’, au declarat apropiați lui Pepe pentru Impact.ro. 

Cine este bărbatul cu care l-a înșelat pe Pepe

Despre bărbatul misterios cu care partenera de viață a lui Pepe a fost la munte se știe că nu este persoană publică. Acesta ar fi un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România, conform Spynews.ro.

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce acesta ar fi agresat-o în stradă zilele trecute. Pepe a depus contestație în instanță împotriva ordinului respectiv. Episodul violent dintre Pepe și Raluca Pastramă s-ar fi petrecut în zona stadionului Dinamo, acolo unde fiicele celor doi, Maria și Rosa, fac tenis.

‘Discutia dintre noi a devenit un pic mai aprinsa in momentul in care sotia mea mi-a confirmat faptul ca intr-adevar in data de 08-09.11.2O2O a plecat la munte petrecand cu o gasca de prieteni, printre care si …. cu care deja fltrtreaza. Aceasta fiind agitata si incepand sa ma jigneasca ca nu este treaba mea ce face ea cu viata ei… Precizez faptul ca, pe fondul acestor discutii sotia mea m-a injurat, m-a jignit, m-a scuipat, incercand prin acest comportament sa ma provoace’, a dezvăluit Pepe.

citește și...