Cum vede Smiley viața de tătic. ”Cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea”

13.02.2021, 15:45
Cum vede Smiley viața de tătic. ”Cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea”
Cum vede Smiley viața de tătic. ”Cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea”

Smiley a explicat cum se vede în rolul de viitior tătic. Artistul urmează să devină tătic pentru prima oară.

Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină în curând părinți pentru prima dată. În cadrul unui interviu pentru click.ro, Smiley a vorbit despre cum se vede în rolul de viitor tătic.

”Deşi încerc, cred că nu îmi imaginez nici 1% din ce se va întâmpla în viaţa mea. Dar, abia aştept. Sunt pregătit pentru tot ce urmează sau, cel puţin, încerc să fiu. Sper să ies pe plus la evaluarea de un an”, a afirmat Smiley.

Smiley, despre Gina Pistol. ”Cântă încontinuu în casă”

Smiley a comentat și despre eventualitatea de a cânta la un moment dat alături de iubita sa, Gina Pistol.

Gina Pistol a făcut canto la școala de muzică a Crinei Mardare.

”Gina are o ureche muzicală foarte bună, îi place mult muzica, probabil acesta este unul dintre atuurile relaţiei noastre, că amândoi iubim muzica. Cântă încontinuu în casă, are repertoriu vast din toate zonele muzicale şi ni se întâmplă să cântăm şi împreună, aşa că, cine ştie ce ne rezervă viaţa, nu se ştie niciodată. În curând vom fi un trio, iar solistul nu va fi nici unul dintre noi doi”, a declarat Smiley.

Ce își dorește Smiley în acest an

Smiley a făcut declarații și despre ce își dorește anul acesta.

”Să pot să întorc în jurul meu tot binele pe care simt că îl trăiesc, să transform sentimentele mele, prin muzică, în emoţii de tot felul pentru cei care ascultă şi să pot pune reflectorul pe toţi oamenii talentaţi de la HaHaHa Production. Sunt atât de mulţi, de tineri şi de tari, încât îmi vine să strig în gura mare lumii să se uite către ei, că merită. Dar va face asta muzica lor pentru mine”, a spus artistul.

”Pe lângă asta, îmi doresc ca lumea mea să fie bine, iar oamenii toţi să fie sănătoşi, liniştiţi şi optimişti”, a încheiat el.

citește și...