Cum va naște Andreea Ibacka. ”Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”

07.07.2021, 14:20
Cum va naște Andreea Ibacka. ”Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”
Cum va naște Andreea Ibacka. ”„Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”

Actrița Andreea Ibacka a dezvăluit cum va naște cel de-al doilea copil. Vedeta a explicat că va recurge tot la cezariană. ”Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”, a explicat soția prezentatorului de televiziune Cabral. Vedeta a mai spus că cezariana nu este deloc o variantă ușoară, așa cum s-ar crede.

Andreea Ibacka urmează să devină mămică pentru a doua oară în luna septembrie a acestui an. Actrița a dezvăluit, pentru revista Unica, că nu va naște natural, ci va recurge la cezariană.

Vedeta a explicat și care este motivul pentru care a luat această decizie. „Date fiind antecedentele, cea mai puțin riscantă variantă va fi tot cezariana”, a spus ea.


Cum va naște Andreea Ibacka. ”Durerile care urmează operației sunt foarte mari”

Andrea Ibacka a afirmat că nașterea prin cezariană nu este deloc ușoară. ”Cezariana nu este calea ușoară, contrar ideilor preconcepute”, a spus vedeta.

„Durerile care urmează operației sunt foarte mari, cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. Dar hai să nu intrăm în detalii, mi-ar plăcea să încurajăm natalitatea. Și până la urmă catralioane de femei au făcut asta înaintea mea, suntem programate genetic să reușim. Măcar acum am convingerea că recuperarea se produce și că este completă. Iar bucuriile care urmează șterg greutățile cu buretele. De n-ar fi așa, n-ar mai face nimeni al doilea copil, nu?”, a adăugat Andreea Ibacka.

Cum a reacționat fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral când a aflat că va deveni surioară

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Vedeta a povestit despre cum a reacționat Namiko când a aflat că va avea un frate sau o soră. „Evident, nu ne-am putut abține, eram prea curioși să îi vedem reacția și prea nerăbdători să povestim despre bebe”, a spus actrița. „Namiko a fost megadulce și a anunțat mai departe întreaga familie că ea e sora lui bebe din burtică. Ba chiar a făcut rapid și planul pe termen mediu (organizată fiind, ca mine), a stabilit o serie de activități pe care le vor face împreună”, a mai spus aceasta.

 

citește și...