Cum slăbește Jojo. Ține dieta Monicăi Anghel

01.07.2020, 13:45
Cum slăbește Jojo. Ține dieta Monicăi Anghel
Cum slăbește Jojo. Ține dieta Monicăi Anghel

Jojo a explicat cum reușește să scape de kilogramele nedoite. Aceasta urmează regimul alimentar al bunei sale prietene, cântăreața Monica Anghel.

Jojo le-a mărturisit prietenilor săi din mediul virtual că este la dietă. Vedta ține acelașți regim pe care l-a urmat și binecunoscuta cântăreață Monica Anghel, care a reușit să slăbească spectaculos în urmă cu ceva timp.

”3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile fructe”

Este vorba despre o dietă hiposodată, în care nu se conumă deloc sare. Jojo a explicat că urmează dieta de câteva zile și a detaliat ce anume a mâncat.

”Pentru că știu că vă place să vă spun ce gătesc și mai ales ce mănânc, azi vă prezint prânzul meu: ficăței și salată de valeriană și rucola. Am început recent să țin și eu dieta prietenei mele Monica Anghel , surioara mea, care m-a convins că pot să pierd mai simplu kilogramele dacă nu mănânc sare. Și a avut dreptate! Azi sunt pe ficăței8!???Vezi Moni ce cuminte sunt?

Adevărul este că dieta hiposodată funcționează foarte bine! Eu una m-am convins că acele kilograme în plus de care mă tot chinui să scap de la nașterea Zorei, sunt de fapt retenție de apă. Având în vedere că nu mi-am petrecut nicio zi fără sare până acum, nu a fost simplu, mai ales după primele șapte zile. Însă acum am început să mă obișnuiesc! Se pare că papilele noastre gustative chiar pot fi reinventate.

Va mai povestesc după ceva vreme ce și cum. Până acum am mâncat 3 zile orez, 3 zile legume, 3 zile fructe. Fără sare. Fără nimic altceva. Și am început acum să mănânc proteine cu salată. Ce ziceți? Vă tentează? Pentru mai multe sfaturi puteți intră pe profilul Monicăi.Ea știe cel mai bine ce și cum!”, a detaliat Jojo.

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, este o cunoscută artistă din țara noastră. Vedeta are un băiețel, Achim, din primul mariaj. Jojo mai are o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

citește și...