Cum și-a petrecut Oana Sîrbu ultimele două luni. ”Mi-am reconsiderat greșelile”

13.05.2020, 11:59
Cum și-a petrecut Oana Sîrbu ultimele două luni. ”Mi-am reconsiderat greșelile”
Cum și-a petrecut Oana Sîrbu ultimele două luni. ”Mi-am reconsiderat greșelile”

Oana Sîrbu a povestit cum au fost aceste două luni de izolare la domiciliu pentu ea.

Binecunoscuta actriță și cântăreață Oana Sîrbu a profitat de perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus pentru a se gândi la lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul anilor în viața sa.

”Mi-am revăzut întreaga viaţă, cu ce a fost bun, spectaculos, fulminant, şi cu alegerile mele sau oamenii pe care i-am întâlnit, mi-am revăzut copilăria, mai ales că am pierdut două persoane apropiate în familie, în ultimele două luni, de care era legată întreaga mea viaţă.

Mi-am reconsiderat “greşelile”, dar, n-au fost multe, sunt un om norocos, teribil! “Lumea basmelor” în care trăiesc e cea mai potrivită pentru mine! E evadarea mea! Şi trecerea de acum ceva timp, într-un alt prefix al vieţii, s-a petrecut cu un cumul de emoţii şi energii pe care nu credeam să le trăiesc vreodată”, a mărturisit Oana Sîrbu pentru click.ro.

Oana Sîrbu se simte bine în intimitatea casei sale

Binecunoscuta artistă a mărturisit că îi face bine să petreacă timp în intimitatea casei sale.

”Mie mi-e bine-n solitudine, în intimitatea casei mele, ştiu să creez ambianţe ZEN, confort din lumini, aroma terapie, muzică, aranjamente florale, nimic nu mă umple mai tare de bucurie decât liniştea, calmul, mai ales pe străzile Bucureştiului sufocat, în toate zilele”, a afirmat vedeta.

Oana Sîrbu a dezvăluit însă că nu suportă deloc treburile casnice, pe care le consideră brutale și zadarnice.

”Pentru mine e mai mult decât minunat să pot citi mai mult, să ascult muzica ce-mi place, să mă ocup de casă, chiar dacă mai puţin suport treburile casnice, îmi sunt tare nesuferite, mi se par zadarnice şi brutale”, a adăugat ea.

În vârstă de 52 de ani, Oana Sîrbu este cunoscută publicului din postura de cântăreață și actriță. Aceasta a cunoscut succesul grației rolului Dana pe care l-a interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde l-a avut ca partener pe celebrul Ștefan Bănică Junior. Oana Sîrbu a fost căsătorită cu compozitorul Virgil Popescu. Este mama unui băiețel.

citește și...