Oana Sîrbu, la 51 de ani. ”Simt o oarecare oboseală fizică. Și văd și în oglindă unele modificări”

17.03.2020, 11:28
Oana Sîrbu, la 51 de ani. ”Simt o oarecare oboseală fizică. Și văd și în oglindă unele modificări”
Oana Sîrbu, la 51 de ani. ”Simt o oarecare oboseală fizică. Și văd și în oglindă unele modificări”

Binecunoscuta actriță și cântăreață Oana Sîrbu a explicat cum se simte odată ce a trecut de pragul celo 50 de ani.

Oana Sîrbu are 51 de ani și nu-și arată nici pe departe vârsta. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că resimte oboseala fizică și că observă în oglindă trasformările prin care a trecut odată cu anii.

”Am trecut pragul celor 50 de ani într-o stare de efer­vescenţă artistică, într-o energie frumoasă şi bene­fică, în iubire… Am fost surprinsă de nişte trăiri atât de intense şi atât de noi! Pe de altă parte însă, a intervenit şi o schimbare, legată de starea mea fizică. Oricât de tare mi-ar plăcea mie să-mi trăiesc visele şi iubirile în candoare şi într-un romantism adolescentin (lucru pentru care am fost admirată, dar şi ironizată), trebuie să re­cu­nosc că am început să percep puţin altfel trecerea timpului, la nivel fizic, sau, poate, trecerea mea fizică prin timp. Simt o oarecare oboseală fizică, nu mai am aceeaşi energie ca în urmă cu 20 de ani, simt o acumulare de stres – pentru că am nişte res­pon­sa­bi­li­tăţi, nişte griji le­ga­te de fa­milie, sunt pre­ocu­pată cons­tant de fiul meu… – şi văd şi în oglindă unele mo­dificări”, a declarat Oana Sîrbu pentru Formula As.

Vedeta a mărturisit însă că acceptă cu naturalețe schimbările care au venit odată cu trecerea anilor.

”Sigur, l-aş mânia pe Dum­nezeu să spun că modificările astea, reflectate în oglin­dă, sunt atât de evi­dente, încât să mă deprime şi să mă sperie. N-am ajuns să bat ca­bi­ne­tele cos­metice sau me­dicale, ca să încerc toată gama de „re­medii” care e acum accesibilă pe piaţă. Totuşi, schimbările astea le simt şi le văd. Dar le privesc şi le accept fără dramatism, ci cu firesc, cu natu­raleţe. Şi aleg mereu drumul spre primăvară, mă con­centrez cel mai mult pe se­ni­nătatea sufletului, pe acele trăiri sentimentale care mângâie femeia din mine şi, în acelaşi timp, spo­resc creativitatea artistului din mine”, a adăugat ea.

citește și...