FOTO / Oana Sîrbu, neschimbată la 51 de ani. Pare că a găsit elixirul tinereții!

23.02.2020, 13:31
FOTO / Oana Sîrbu, neschimbată la 51 de ani. Pare că a găsit elixirul tinereții!
FOTO / Oana Sîrbu, neschimbată la 51 de ani. Pare că a găsit elixirul tinereții!

Oana Sârbu are 51 de ani, dar nu-și arată nici pe departe vârsta. Vedeta pare că a găsit elixirul tinereții.

Oana Sîrbu este una dintre cele mai iubite vedete din România. A ccucerit definitiv inimile telespectatorilor cu rolul Dana pe care l-a interpreetat în seria de filme ”Liceenii”, în care l-a avut ca partener pe Ștefan Bănică Junior. Pelicula a cucerit generații după generații. la acea vreme, Oana Sîrbu impresiona prin sensibilitatea sa, chipul angelic și zâmbetul său fermecător.

Deși anii au trecut, Oana Sîrbu pare neschimbată. Are același zâmbet cuceritor și arată extraordinar de bine, lucru pe care l-au remarcat toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.


”Vai, cât poți fi de frumoasă”, ”Timpul nu te atinge! Învinge se pare spiritul. Ești minunată!”, ”Ești specială”, ”Foarte frumoasă și elegantă”, ”Oana, pe bune, ești neschimbată. Zici că acum ai terminat liceul. Aceeași privire, zâmbet, efervescență. Arăți minunat”, ”Timpul se oprește în loc când îți văd chipul de zână”, ”Ce e corect, e corect. Ești neschimbată, parcă acum ai terminat filmările la Liceenii”, au complimentat-o fanii.

Oana Sârbu, una dintre cele mai apreciate artiste din anii ’80-’90 de la noi, este o mămică fericită. Are o mândreţe de băieţel, pe nume Alex, pe care l-a înfiat în anul 2009. Vedeta a fost căsătorită cu muzicianul Virgil Popescu în perioada 1989-1993.

citește și...