Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la TV. A uimit cu decolteul

30.12.2020, 14:37
Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la TV. A uimit cu decolteul
Cum și-a făcut apariția Iulia Albu la TV. A uimit pe toată lumea cu decolteul

Iulia Albu a avut o apariție spectaculoasă la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

La emisiunea ”La Măruță” de marți, Iulia Albu s-a afișat într-o ținută spectaculoasă. Fashion-editorul a purtat o rochie lungă, de culoare maro, care a atras toate privirile grație decolteului adânc. Ținuta i-a scos în evidență bustul. ”Vreau să-ți spun, Iulia, că îți vine perfect rochia asta… deci în noaptea de Revelion o să fie o nebunie în cartier… De ce ai venit îmbrăcată așa?”, i-a spus moderatorul emisiunii, Cătălin Măruță.

”Eu în noaptea de Revelion o să mă îmbrac în ie… Măcar aici să…”, a venit imediat răspunsul Iuliei Albu.

Iulia Albu trăiește o nouă poveste de dragoste

Iulia Albu a fost căsătorită cu designerul de încălțăminte Mihai Albu, din mariajul lor rezultând o fiică, Mikaela. Cei doi au fost implicați în numeroase scandaluri în ultima perioadă de timp.

În prezent, Iulia Albu are o relație cu un bărbat care se numește Mike. Vedeta a mărturisit de curând, într-un interviu, că are planuri de măritiș.

”Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă. Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară. Poate fac două, una în străinătate, una aici… nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, a declarat fashion-editorul.

 

citește și...