Albert Oprea face dezvăluiri după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Durerea e și mai mare”

06.07.2021, 10:29
Albert Oprea face dezvăluiri după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Durerea e și mai mare”
Albert Oprea face dezvăluiri după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Durerea e și mai mare”

Albert Oprea, care a făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor Românioa”, a ieșit din competiția filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. Acesta a făcut declarații după ce a fost eliminat din concurs. Albet Oprea a afirmat că își dorea foarte mult să ajungă în finala show-ului.

Albert Oprea este unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România” încă de la începutul show-ului. Acesta a ajuns până în faza jocurilor individuale, însă acum a fost eliminat din competiție în urma voturilor de la telespectatori. Pe parcursul competiției, timp de mai multe săptămâni, Albert Oprea a fost desemnat favoritul publicului.

Fostul concurent a afirmat că l-a durut foarte mult că a părăsit concursul pentru că își dorea să ajungă în finală. ”Aș minți dacă aș spune că m-am obișnuit. Încă nu m-am obișnuit, sunt cu gândul la ce fac colegii mei. Am apucat să vorbesc cu toți prietenii mei, cu tatăl meu, mi-a zis că e mândru de mine. Am stat numai pe telefon, aștept să vedem cine câștigă. Îmi doresc să câștige cine merită cu adevărat. Din suflet vă spun că nu știu dacă meritam, dar știu cât îmi doream să ajung în finală.Durerea e și mai mare pentru că eram atât de aproape. Dacă ieșeam în martie, durerea nu era atât de mere. Asta m-a durut enorm, mai era o săptămână”, a declarat Albert Oprea pentru wowbiz.ro.

Albert Oprea face dezvăluiri după ce a fost eliminat de la ”Survivor România”. ”Aș fi ipocrit să spun că nu m-a afectat”

”Aș fi foarte ipocrit să spun că nu m-a afectat când domnul Dan mi-a strigat numele. Niciodată nu am simțit că voi ieși. Nici măcar de data asta. Ceva îmi spunea că nu o să ies nici în seara aia. Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun. Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucur pe care îl regret din ultima săptămână”, a mai spus fostul concurent de la ”Survivor România”.

”Eu deja mă vizualizam în ultima săptămână, între ultimii 4, dar nu a fost să fie. Parcă nimeni nu se aștepta, i-am văzut pe toți la față”, a adăugat el. ”Eșecuri am mai avut în viață, aici era ceva mult mai mare, visul meu de a câștiga Survivor România, nu știu dacă pot să fiu înțeles. Am fost foarte aproape”, a încheiat Albert Oprea.

citește și...