Când are loc finala Survivor 2021 și cum se va desfășura

27.06.2021, 09:21
Când are loc finala Survivor 2021 și cum se va desfășura
Când era loc finala Survivor 2021 și cum se va desfășura

Finala Survivor România 2021 se apropie cu pași repezi! Show-ul de supraviețuire de la Kanal D trebuia să se sfârșească la finalul lunii mai, însă a fost prelungit.

Din cauza audiențelor mari, contractele concurenților au fost prelungite. Se pare că acesta este motivu pentru care Culiță Sterp a vrut să fie descalificat de la Survivor 2021. Artistul știa că atunci când a plecat în Republica Dominicană se va întoarce la timp în țară pentru a fi alături de iubita lui însărcinată.

Survivor 2021 se apropie de final

De aproape șase luni, concurenții de la Survivor România 2021 trebuie să facă față condițiilor grele din Republica Dominicană. În prezent, concurenții rămași în competiție vor trece la probele individuale, iar la începutul lunii iulie, aceștia se vor întoarce în România, scrie fanatik.ro.

Cu toate acestea, vedetele vor fi nevoite să respecte o serie de reguli la întoarcerea în țară, având în vedere că filmările la Survivor România vor fi difuzate în continuare. Nu vor avea voie la apariții publice, ci doar să ia legătura cu familiile.

Cum se va desfășura finala Survivor 2021

Când era loc finala Survivor 2021! Show-ul de la Kanal D se va termina la jumătatea lunii iulie și va cuprinde două etape. În prima, vor fi difuzate imagini filmate în Republica Dominicană, iar cea de-a doua parte va fi live, transmisă din studiourile Kanal D. În finală vor intra doar patru concurenți, însă doar unul dintre ei va intra în posesia marelului premiu de 50.000 de euro.

În prezent, au mai rămas șapte concurenți la Survivor România: Zanni, Sebastian Chitoșcă, Elena Marin, Albert Oprea, Maria Chițu, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Raluca Dumitru a dezvăluit ce concurent  dintre cei rămași în concurs ar merita să câștige competiția din punctul ei de vedere.

”Am spus de multe ori si in emisie, cred ca Zanni merita sa fie castigatorul competitie. Are o poveste de viata impresionanta, desi nu se deschide usor, nu ii place sa se planga. Am invatat sa apreciez ceea ce am acasa. Am parinti care mi-au fost alaturi. El s-a luptat singur sa razbata. Este un bun sportiv si este un personaj. Are o energie debordanta, un extraordinar simt al umorului. Il consider un frate. Este un baiat destept, trecut prin viata si nu ar trebui sa ii ia nimeni acest trofeu, il merita din toate punctele de vedere. Mi-as dori pe viitor sa pastram legatura si sa il ajut cu ceea ce pot. Merita toata sustinerea mea”, a declarat Raluca Dumitru pentru kanald.ro.

citește și...