Cum se simte tânăra arsă din Mehedinți, la mai bine de o lună de când a fost internată în spital

17.07.2020, 13:39
Cum se simte tânăra arsă din Mehedinți, la mai bine de o lună de când a fost internată în spital
Cum se simte tânăra arsă din Mehedinți, la mai bine de o lună de când a fost internată în spital

Noi informații despre tânăra arsă din Mehedinți! Adolescenta a fost desfigurată de criminalul Ion Turnagiu, în urmă cu mai bine de o lună. Din păcate, starea de sănătate a tinerei de 17 ani nu dă semne că s-ar îmbunătăți.

Fata a fost arsă de vie de un criminal, care a decedat în urmă cu două săptămâni, după ce a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. Ion Turnagiu a fost găsit de polițiști, spânzurat cu tricoul. Acesta era recent eliberat din închisoare, deşi a ucis în trecut 5 persoane.

Criminalul s-a spânzurat în arest

În prezent, tânăra de 17 ani este internată la Spitalul de Copii “Grigore Alexandrescu” în stare foarte gravă. Până acum, aceasta a suferit 12 operaţii, iar doctorii îi dau șanse minime de supravieţuire.

Ea a fost mutată de la Terapie Intensivă în salon, însă niciunul dintre membrii familiei sale nu au vizitat-o la spital.

‘Este tot în comă indusă. Are arsuri pe 90% din corp și nu ar suporta durerile. Organismul ei a rezistat până acum, deși nimeni nu credea în asta. Minunile există. În cazul în care va supraviețui, însă, va trebui să îndure multe, extrem de multe operații de reconstrucție, și va avea de făcut terapie ani întregi. Are fața distrusă, tot capul, de fapt. Este într-o situație foarte delicată’, au spus surse medicale pentru cei de la PlayTech.ro.

A fost arsă de vie

Pe data de 12 iunie, bărbatul a mers la locuința fetei de 17 ani, a turnat benzină pe ea și apoi i-a dat foc, după care s-a făcut nevăzut.

Ion Turnagiu, eliberat condiționat după ce a comis cinci crime, îl cunoștea pe tatăl fetei, alături de care muncise timp de câteva zile în Olanda. Cazul șocant a avut loc la doar câteva zile după ce fata de 17 ani a depus o plângere pentru hărțuire și viol, potrivit polițiștilor.

‘A venit şi i-a pus foc în pat. Eu eram într-o cămăruţă aici, şi ea era în camera mare. Şi atunci a ieşit nepotul afară şi a zis: ce-i făcuşi, mă? Şi a zis, las-o să ardă. Mi-a rămas în suflet, aşa, şi în ochi, aşa cum era. Arsă, pârjolită toată”, este mărturia bunicii fetei.

citește și...