Cum se simte Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

29.10.2020, 19:08
Cum se simte Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19
Cum se simte Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19

Dirijorul Nicolae Botgros a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19 și internat de urgență la spitalul din Chișinău. Cunoscutul artist a fost confirmat pozitiv cu coronavirus miercuri, 28 octombrie.

La o zi după ce Nicolae Botgros a ajuns pe mâinile medicilor, fiul lui a făcut primele declarații despre starea de sănătate a bărbatului.

Conform Wowbiz, fiul lui Nicolae Botgros a declarat că starea tatălui său este stabilă, însă tot se află într-o situație dificilă, pentru că suferă și de alte afecțiuni. În plus, la spital au ajuns și mai mulți membri din orchestra lui Nicolae Botgros, depistați pozitiv cu COVID-19.

Nicolae Botgros, tătic la 65 de ani

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

Chiar dacă și-a recunoscut copilul cu amanta, interpretul nu a divorțat, așa cum a crezut toată lumea.

‘Nu mă deranjează nimic, dar lucrurile controlate și cele inventate nu sunt pe placul meu. Se vorbește că am divorțat de soție. Nu este adevărat. Soția mea este acasă, mă așteaptă. Pe 5 octombrie aniversăm 49 de ani de căsnicie’, a declarat Nicolae Botgros, la Antena 1.

Întrebat de Mirela Vaida cum s-a simțit când a devenit tătic la 65 de ani, Nicolae Botgros a mărturisit că este fericit.

‘Există o fetiță. M-am simțit exact cum eram la 25 de ani. Îi mulțumesc lui Dzeu. Am o fetiță Nicoleta, care crește cu ajutorul nostru și al lui Dzeu. Eu am fost un bărbat care a recunoscut fetița, este o ființă care nu se dă la o parte. Am trăit așa cum trăiește și toată lumea. Dacă am păcătuit, să mă ierte Dzeu. Să nu mă judece cei care nu cunosc adevărul’, a mai mărturisit dirijorul.

citește și...