Nicolae Botgros, noi detalii despre fiica făcută cu amanta. Ce a spus despre aventura cu Anișoara Dabija și de ce nu a divorțat

03.10.2020, 18:31
Nicolae Botgros, noi detalii despre fiica făcută cu amanta. Ce a spus despre aventura cu Anișoara Dabija și de ce nu a divorțat
Nicolae BotGros, noi detalii despre fiica de 2 ani. Ce a spus despre aventura cu Anișoara Dabija și de ce nu a divorțat de soție

Nicolae Botgros a fost invitat, sâmbătă (3 octombrie), pentru prima dată, în platoul emisiunii ‘Acces direct de Weekend’, de la Antena 1. Celebrul dirijor de muzică populară a oferit detalii despre relația amoroasă cu artista Anișoara Dabija, care i-a dăruit și o fiică, cu toate că Nicolae Botgros este însurat.

Amanta l-a făcut tătic la 65 de ani

Povestea de iubire dintre Nicolae Botgros și solista a început de pe vremea când Anișoara era căsătorită cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Fostul soț al al Anișoarei a scos la iveală faptul că cei doi au o relație de mulți ani.

‘Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc’, declara Dumitru Guşevatîi, în 2019.

La vremea respectivă, și familia lui Nicolae Botgros a fost afectată de situația delicată creată, însă se pare că totul a revenit la normal. Mama fiicei lui Nicolae Botgros, Anișoara Dabija, a divorțat în 2018, însă artistul a ales să nu se despartă de soția lui, Lidia Bejenaru. În aprilie 2018, Anișoara Dabija a născut o minunăție de fetiță.

Nicolae Botgros nu a divorțat pentru Anișoara Dabija

Chiar dacă și-a recunoscut copilul cu amanta, interpretul nu a divorțat, așa cum a crezut toată lumea.

‘Nu mă deranjează nimic, dar lucrurile controlate și cele inventate nu sunt pe placul meu. Se vorbește că am divorțat de soție. Nu este adevărat. Soția mea este acasă, mă așteaptă. Pe 5 octombrie aniversăm 49 de ani de căsnicie’, a declarat Nicolae Botgros, la Antena 1.

Întrebat de Mirela Vaida cum s-a simțit când a devenit tătic la 65 de ani, Nicolae Botgros a mărturisit că este fericit.

‘Există o fetiță. M-am simțit exact cum eram la 25 de ani. Îi mulțumesc lui Dzeu. Am o fetiță Nicoleta, care crește cu ajutorul nostru și al lui Dzeu. Eu am fost un bărbat care a recunoscut fetița, este o ființă care nu se dă la o parte. Am trăit așa cum trăiește și toată lumea. Dacă am păcătuit, să mă ierte Dzeu. Să nu mă judece cei care nu cunosc adevărul’, a mai mărturisit dirijorul.

citește și...