Cine l-a prins pe Nicolae Botgros cu amanta în pat! Fostul soţ al femeii a rupt tăcerea

03.11.2019, 13:33
Cine l-a prins pe Nicolae Botgros cu amanta în pat! Fostul soţ al femeii a rupt tăcerea
Cine l-a prins pe Nicolae Botgros cu amanta în pat! Fostul soţ al femeii a rupt tăcerea

Povestea cu iz de amântlâc dintre Nicolae Botgros şi Anişoara Dabija a fost dezvăluită în septembrie 2018.

Cine l-a prins pe Nicolae Botgros cu amanta în pat! Fostul soţ al femeii a rupt tăcerea

La vremea respectivă, celebrul dirijor a fost prins în pat cu solista de muzică populară, Anișoara Dabija, chiar de soţul acesteia. Bărbatul a fost cel care a făcut publice detalii incredibile despre relaţia celor doi.

Mai mult de atât, Nicolae Botgros, în vârstă de 65 de ani, şi Anișoara Dabija au împreună o fiică, acum în vârstă de 1 an şi jumătate, deşi maestrul este încă însurat de 48 de ani cu Lidia Bejenaru.

Solista de 38 de ani a născut în primăvara lui 2018 o fetiţă, pe care dirijorul a recunoscut-o în acte. Între timp, Anişoara Dabija a divorţat de soţul ei după 15 ani de mariaj.

Artista a fost măritată cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, cu care mai are doi băieţi. Fostul partener al femeii a fost cel care a povestit că Anişoara şi Botgros au o relaţie de ani buni.

”Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă, nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, declara soţul înşelat.

Când a aflat că Anișoara Dabija este însărcinată pentru a treia oară şi că poartă copilul maestrului Botgros, bărbatul a intentat divorţ la finalul lui 2018.

Şi-a anunţat soţul că va naşte copilul lui Nicolae Botgros

‘Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r. pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie 2018, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros’, a mai povestit Dumitru Guşevatîi, pentru Click!

Nu doar familia Anişoarei a fost afectată, ci şi soţia lui Nicolae Botgros. Deşi amanta l-a făcut tătic la bătrâneţe, dirijorul continuă să trăiască împreună cu soţia sa, Lidia, şi a încercat să îşi refacă mariajul.

‘Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu domnul Botgros, ne respectam, iar soţia sa, doamna Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Doamna Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii’, a mai spus Dumitru Guşevatîi, fostul soţ al Anişoarei Dabija.

Cu toate acestea, Nicolae Botgros îşi ajută în continuare şi amanta, pe Anişoara, şi merge destul de des să îşi vadă micuţa. Ambii au continuat să cânte împreună la diverse evenimente.

citește și...