Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Urmez un regim alimentar strict”

08.03.2022, 13:22
Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Urmez un regim alimentar strict”
Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Urmez un regim alimentar strict”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a ajuns luna trecută de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Acesta a fost operat. După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, omul de afaceri a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent. ”Urmez un regim alimentar strict”, a spus acesta.

Luna trecută, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală după ce a suferit un accident vascular cerebral. Omul de afaceri a suferit un AVC după lansarea cărții sale, în data de 16 februarie, însă despre problemele sale de sănătate s-a aflat în data de 25 februarie. Fostul milionar de la Izvorani și-a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluiri despre celebrele sale iubite.

Irinel Columbeanu a fost operat în data de 28 februarie 2022, la Spitalul Elias din Bucureşti. După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, omul de afaceri a explicat care este starea sa de sănătate în prezent. Acum, Irinel Columbeanu se află acasă și se simte bine.

Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Nu mai am voie să fumez deloc”

“A trecut o săptămână de la intervenție și mă simt deja mult mai bine. Urmez un tratament medicamentos, un regim alimentar strict, fără grăsimi, fără dulciuri. Mie îmi plăceau foarte mult sarailiile și iată că nu mai am voie”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

”Nu mai am voie să fumez deloc, pentru că nicotina activează colesterolul din vasele de sânge și poate oricând să se activeze o problemă. Mai merg peste două săptămâni. Îmi gătesc singur, mă gospodăresc, nu am nevoie să mă ajute cineva”, a completat omul de afaceri.

Acesta a mai spus că îi este foarte dor de fiica sa, Irina, care se află în America, alături de mama sa, Monica Gabor: “Îmi este foarte dor de fiica mea… M-au susținut foarte mult în această perioadă”.

citește și...