Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut”

02.03.2022, 16:17
Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut”
Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. ”Medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a ajuns luna trecută de urgență la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC). Acesta a fost operat. După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, omul de afaceri a dat detalii despre starea sa de sănătate din prezent. ”Medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut”, a spus Irinel Columbeanu.

Luna trecută, Irinel Columbeanu a ajuns de urgență la Spitalul Elias din Capitală după ce a suferit un accident vascular cerebral. Omul de afaceri a suferit un AVC după lansarea cărții sale, în data de 16 februarie, însă despre problemele sale de sănătate s-a aflat în data de 25 februarie. Fostul milionar de la Izvorani și-a lansat cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluiri despre celebrele sale iubite.

Irinel Columbeanu a fost operat luni, 28 februarie 2022, la Spitalul Elias din Bucureşti. După intervenția chirurgicală pe care a suferit-o, omul de afaceri a explicat care este starea sa de sănătate în prezent.

Cum se simte Irinel Columbeanu după ce a fost operat. Va fi externat azi

“Mă simt foarte bine. Operaţia a decurs în parametric normali. A durat o oră şi jumătate şi s-a desfăsurat în jurul ore 13. Urmează o medicamentaţie şi medicii mi-au recomandat să evit greşelile din trecut. Mâine (n.r: astazi, 2 martie 2022) mă voi externa. Va veni un prieten după mine să mă ia, eu nu am voie să conduc. Cred că aş fi capabil să conduc, însă nu aş vrea să forţez prea mult nota. Le mulţumesc medicilor că au fost alături de mine şi pentru tot efortul pe care l-au depus”, a declarat Irinel Columbeanu pentru click.ro.

“La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele două lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală… Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea, pentru că am colesterolul mare”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...