Cum se simte Ion Manole după ce a fost infectat cu coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a dat noi detalii

04.09.2020, 08:53
Cum se simte Ion Manole după ce a fost infectat cu coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a dat noi detalii
Cum se simte Ion Manole după ce a fost infectat cu coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a dat noi detalii

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este infectat cu coronavirus. Fratele Mădălinei Manole a dat detalii despre starea acestuia.

Fratele Mădălinei Manole, Marian, a fost și el infectat cu coronavirus, având o formă ușoară de boală. În schimb, tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, nu s-a simțit deloc bine. Acesta se află la spital, la Ploiești.

„Când am ieșit, nu l-am găsit bine pe tata deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicație. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv”, a declarat Marian Manole la Antena Stars, citat de spynews.ro.

„Este COVID, are nevoie de terapie, de tratament. Este într-un stadiu mai grav, nu cum a fost la mine. Ieri dimineață a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgență. Eu am ieșit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai ușoară de COVID”, a mai spus acesta.

Marian Manole este îngrijorat de starea tatălui său, însă speră că acesta va trece cu bine peste tot.

„Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oameni de vârsta lui, dar știu că este puternic și va depăși faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o și pe mama și care vor să îl bage și pe el și s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii”, a afirmat Marian Manole, potrivit sursei menționate.

91.256 de cazuri de coronavirus în România

În ultima zi, pe teritoriul țării noastre au fost înregistrate 1.365 de noi cazuri de infectare cu coronavirus și 44 de decese. Bilanțul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a ajuns la 91.256.

Până la data de 3 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 91.256 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Până la această dată, au decedat 3.765 de persoane diagnosticate cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.288. Dintre acestea, 503 sunt internate la terapie intensivă.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 1.876.063 de teste pentru coronavirus. Dintre acestea 23.973 au fost efectuate în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, 9.655 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 5.988 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 34.217 persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 45 de persoane.

De la debutul pandemiei, 39.275 de pacienți au fost declarați vindecați și 11.619 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

citește și...